2777
2789
عنوان

خانما باردار ماه گرفتگی شانزده شهریور حواستون باش

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 60 پست

پسرمنم داره دقیقاااااا وسط سرش ماه گرفتگی بود بارداربودم شوهرم گف این مسخره بازیا چیه نگاه کن ماهو پرده روکشیداینجوری شد

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دارن اینجان میگن،اول بارمیشنومزمان،ماه گرفتگی تاریخی،که استارتر نوشتهباردار،،به ماه نگاه نکنهاینجورف ...

الان گفتن به بدن دست نزنید بیرون نرید

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

اون سه ساعت خشک بشینیم😂

من فکرکردم فقط نباید اون ساعات به،آسمان نگاه کرد؟؟؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

ماه گرفتگی درمون نمیشه ؟ یعنی خوب نمیشه ؟

من یه دوستی داشتم ماه گرفتگی رو چشمش بود  یه خال بزرگ بنفش رنگ کل چشمش رو گرفته بود دو جلسه رفته بود لیزر فرقی نکرده بود بعدش دیگه ندیدمش

قشنگای من شما مادرای نسلی میشین که از ما خیلی آگاه ترن 

زشته شماها درگیر اینجور خرافات باشین

بله در قدیم علل و اتیولوژی مشخص نبود میگفتن موقع ماه گرفتگی نگاه نکنین فلان 

ولی در حقیقت این مشکل یه مشکل عروقیه یه ملفورمیشن عروقی که کاملا تصادفیه و نقص سیگنالینگه 

ماهو نگا کنین هیچی نمیشه با من😅

خدا ماهای توی شکمتونو حفظ کنه

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

نه باید اون لحظه اگه ماه نگا کنی میافته تو که حمام بودی

نمیدونم والا 

میگفتن اصن دست ب بدنت نذار ولی من درحال سابیدن خودم  بودم 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

قشنگای من شما مادرای نسلی میشین که از ما خیلی آگاه ترن زشته شماها درگیر اینجور خرافات باشینبله در قد ...

انشاالله همینجور باش عزیزم آرزو دارم الکی باش چون نگران نی نی م شدم منم

نمیدونم والا میگفتن اصن دست ب بدنت نذار ولی من درحال سابیدن خودم بودم

حالا دقیق همون موقع بایدمیرفتی حمام؟؟

فردامیرفتی

بخدا نمیدونم😂

پس عزیزم فکر کن راجع بهش و عاقلانه تصمیم بگیر به چی باور داشته باشی.

هیچ شواهدی وجود نداره که ارتباطی بین ماه گرفتگی که یه امر ژنتیکی بخاطر زیاد شدن ملانین اون تیکه از پوست هست، با ماه گرفتگی وجود داشته باشه

بازم مختاری🌸

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

منم دقیق نمی‌دونم والا تجربه‌ها فرق داره انگار

حالا همون ساعات خارش نگیرید وای

کنترل کنید،خیره بشید روبرو    ،