2777
2789
عنوان

دکتر ختنه پسرم واقعا خوب بود

9251 بازدید | 36 پست

مامانا پسرمو هفته پیش چهارشنبه با حلقه ختنه کردیم فقط موقع آمپول بی حسی گریه کرد بعدش اصلا انگار نه انگار. خودم هم بالاسرش وایستادم موقع حلقه انداختن. امروزم حلقش افتاد کار دکترش خیلی خوب بود خواستم اسمشو بگم شاید بدردتون خورد. دکتر محمدرضا علیزاده تو بیمارستان پارسا خیلی هم خوش اخلاقه به پیامک هم جواب میده 

ʕ´•ᴥ•`ʔبه قول مامانم  مبارکه زنش باشه😂😂😂😂

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرت چند وقتشه؟ پسر منو پماد بی حسی گذاشت نیم‌ساعت موند بعد بردن تو اتاق، اجازه ندادن ما بریم داخل، ولی صدای گریش میومد، ینی آمپولم زدن بهش؟ من فک میکردم فقط با بی حسی موضعیه

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
اسی منم میخوام پسرمو ختنه کنم بنظرت همین حلقه خوبه یا بخیه سنتی؟خیلی سردرگمم

ما حلقه بود، ولی تا یکماه شایدم بیشتر درگیر چسبندگی بودیم

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
اسی منم میخوام پسرمو ختنه کنم بنظرت همین حلقه خوبه یا بخیه سنتی؟خیلی سردرگمم

ʕ´•ᴥ•`ʔ صد درصد حلقه

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 
پسرت چند وقتشه؟ پسر منو پماد بی حسی گذاشت نیم‌ساعت موند بعد بردن تو اتاق، اجازه ندادن ما بریم داخل، ...

۵۳ روزش بود موقع ختنه این دکتر اول لیدوکائین زد بعد آمپول بی حسی زد از سه جا. همون موقع یه دقیقه گریه کرد بعد پستونک دادم بهش

۵۳ روزش بود موقع ختنه این دکتر اول لیدوکائین زد بعد آمپول بی حسی زد از سه جا. همون موقع یه دقیقه گری ...

گریه بعدش زیاد میکرد یانه اسی راهنماییم کن

بی تو نَفَس کِشیدَنَم عُمرتَباه کردن است!!!❤
چرا اینو میگی؟بادلیل بگو بهم

اگرکوچیکه که راحت میتونی پوشک کنی واذیت نمیشه حلقه هم زودمی افته

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد
بعدشم میشه بگی چجوری مراقبت کردی خیلی استرس دارم

پماد جنتامایسن داده بود هر دو ساعت پوشکش رو عوض میکردم میزدم. دو روز استامینوفن دادم ۵ روز هم سفالکسین. چن روز آخر زیاد با آب ولرم می شستم یا حموم میکردم