بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
وای این چه طرز حرف زدنه؟ صرفاً چون پسره اینجوری حرف میزنی ؟؟؟ حالا یه دختر بود که عزیزم گلم میکردی ...
اره من فقط به دخترا میگم عزیزم و گلم
کسیم که پراید داره یا اونم نداره الویتش پول دراوردن باید باشه نه بدبخت کردن یکی دیگه
اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ، که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️. از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️
چه ربطی داره!!! بیشتر فامیل های ما رفتن ترکیه اومدن ماشین و خونه خریدن
ما تو ترکیه عین افغان ها تو ایرانیم ربطش ب این اونا نیومدن بگن چقدر تحقییر شدن فقط پول و دیدن
تنهایی؛آدم پوچ میگیره، آدم غنی تحویل میده.آدم ضعیف میگیره، آدم قوی تحویل میده.ذهن بسته میگیره، ذهن باز تحویل میده.آدم سطح میگیره، آدم خبره تحویل میده.آدم گم شده میگیره، آدم مصمم تحویل میده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا میکنه و ساخته میشه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا میترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.
حرف توام درسته ولی اون فقط از آرزو هاش حرف زده فعلآ نرفته سمت ازدواج 🫠
خب گفت دعا کنید ازدواج کنم
انگار هدفش اینه
اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ، که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️. از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️
برو بچه دنبال کار و بارت ی پراید داری زنم میخوای؟گذاشتن اونجا برو ورداربجا پیشرفت و کار دنبال زنی خل ...
تو روخدا اینطور نگید
ممکنه طرف به جنون برسه با این حرفا
شاید در حد شما نباشه ولی شاید جنم داره باسواد با هوش رشد کنه خدا ی شب وضع آدمارو میتونه تغییر بده
تنهایی؛آدم پوچ میگیره، آدم غنی تحویل میده.آدم ضعیف میگیره، آدم قوی تحویل میده.ذهن بسته میگیره، ذهن باز تحویل میده.آدم سطح میگیره، آدم خبره تحویل میده.آدم گم شده میگیره، آدم مصمم تحویل میده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا میکنه و ساخته میشه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا میترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.
ما تو ترکیه عین افغان ها تو ایرانیم ربطش ب این اونا نیومدن بگن چقدر تحقییر شدن فقط پول و دیدن
آره اتفاقا یکی از پسرای فامیل گفت ۶ سال تو ترکیه کار کردم ایرانی هارو کمتر از سگ میبینن خیلیاشون راضیم اینجا نون خشک بخورم نرم اونجا...ولی خب چندتا مورد دیگه هم دیدم راضی بودن یکی میگه صاحب کارم منو نمیفرسته میگه بمون اینجا و فلان...