2777
2789
عنوان

یعنی میشه منم ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 100 پست
خودشون تو پر قو بزرگ شدن سختی نکشیدن نفسشون از جای گرم بلند میشه ولی من به کارما اعتقاد دارم تا خود ...

اره دقیقااا 

قطعااا سرشون میاددد بدون شک 

قلب شکوندن تاوان بدی داره 

احمق بودن با ساده بودن فرق داره !

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما خودت میلیاردی

بله

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

باشه ولی اینجوری حرف نزن

باشه چون شما گفتی

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

ازدواج همچین آش دهن سوزی هم نیست،خوبش خوبه هاااا،اما خب ریسکه دیگه

آره منم میگم شاید این مورد به صلاحم نبودن که جور نشده ببینی خدا چه تقدیری برام در نطر گرفته ولی خب از طرفیم سنم دیگه داره بالا میره فردا بچه دار نمیشم 

اگه به بلوغ فکری عمیق رسیدی نه بلوغ تقویمی!

ممکنه ۲۶ سالت باشه و فکر کنی که برم تا از قافله عقب نمونم و یا بخاطر مسایل سطحی هدفت رو ازدواج قرار بدی و یا حتی بخاطر ترس از بالا رفتن سن یا حرف مردم یا ....

مطمن باش هر زمان تونستی معنی عمیق از رابطه رو طوری با تجسم ببینی که از لحظه پیمان مشترک... زندگی رو فردا بیشتر از امروز  با شادی اعتماد صداقت درک متقابل صمیمیت عشق ابدی عنیق مشترک اهداف مشترک و... تصور کنی مطمن باش به خوشبختی میرسی از نظر منطقی یکی از ریشه های عمیق فلسفه زندگی بنظرم این باشه...

اگه آرمان گرا هستی مطمن باش حتی هر یک از این فاکتورا رو تو پارتنرنت مشترک نباشه قطعا عشق خالص رو تجربه نمیکنی.... ممکنه قلمم یکم تند باشه ولی بنظرم خود وتقعیته.... ممکنه کسی تو ۲۵ سال به بلوغ عاطفی برسه کس دیگه ای هم تو ۴۸ سالگی برسن بخاطر اینکه دخترها خیلی زودتر به بلوع عاطفی هم میرسن ولی پسرها زمان و بعظا تحربه ملموس میخوان برای پذیرشش

این پیام به یادگار همینجا بمونه

آره منم میگم شاید این مورد به صلاحم نبودن که جور نشده ببینی خدا چه تقدیری برام در نطر گرفته ولی خب ا ...

اطرافیان و بیخیال،حالا بقیه که بچه دار شدن چه گلی زدن به سرشون،الهی که عاقبت بخیر باشی

تو چه قشنگی😍...