2777
2789

ولی تو ادامه داده باشی و تونسته باشی؟ الان همه به من میگن خنگی توانش رو نداری ول کن موندم چه کنم 😭😔شما شده تو کاری ک همه مخالف بودن موفق بشید؟

بله 

کلا مدلم اینجوری هست که انگیزه میگیرم...

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موفق شدی تا حالا؟

بله 

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

بله پدرم 

کامل نتونستم چون پدرم روانم رو مورد عنایت قرار داده تمام زندگیمو کشیده تو لجن

اما بدون 

تمام آنچه که میگن علتش اینه چون خودشون نتونستن، خیال میکنن تو هم نمیتونی و ناتوانی خودشونو دارن به تو بازتاب میکنن ناخوداگاه یا اگاهانه

موفق باشی. 

وعده ی دروغ "پیگرد الهی" دارد... 

تا دلت بخوادددددد حتی من کتاب چاپ کردم بابام بیشتر از قبل بهم گفت هیچی نمیشی /////////: الان با ۱۷ سال سن حق التدریس دارم همچنان عقیدش اینه هیچی نمیشم :::::///////

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

تا دلت بخوادددددد حتی من کتاب چاپ کردم بابام بیشتر از قبل بهم گفت هیچی نمیشی /////////: الان با ۱۷ س ...

چی درس میدی

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜