2777
2789
عنوان

با مهریه مخالفید یا موافق

326 بازدید | 60 پست

بنظر من ارزش زندگی فقط به شادی و خوشی درکنار هم هست و سازگاری طرفین 

ولی خب خیلیاهم هستن جوگیر و بلا نسبت دور از جون هارن فکرمیکنن کی هستن و دختر مردم چون راه میاد باهاشون کم ارزشه و هرطوری که بخوان رفتار میکنن باهاش چون دیگه ارزشی نمیبینن توش ( دیدم تو اطرافیانم که میگم)

آدم ساده میگیره یجوره 

سخت میگیره جور دیگه😂

ولی اینو موافقم که اگه پسری دختری و بخواد زمین و آسمونم براش بهم میزنه تا بهش برسه

حتما حتما حتما مهریه سنگین

نه فقط به خاطر طلاق

به خاطر قوانین ارث در اسلام

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا کسی نخواست برا ما زمین و آسمون بهم بزنه برا همین مجبور شدیم کوتاه بیایم و بی ارزش بشیم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

موافقم اما به این مدل:

مهریه باید مطابق با توان مرد باشه و همون اول زندگی پرداخت بشه. اگر قومی رسم داره جهزیه رو داماد بده، همون در حقيقت مهریه عروس حساب میشه و نباید مهر اضافی بگیرن. 

طرفدار حق و عقلانیت💙 

اینجا ایرانه نداشته باشی ضرر خودته

در کل مخالفم

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند

تو ایران تنها حقی که زن داره همین مهریس که اونم انقد هفت خوان رستم گذاشتن که نمیشه گرفت 

مردا از حقشون نمیگذرن پس خانما هم باید مهریه داشته باشند منم اولش میگفتم مهریه چیه آخه ولی وقتی بعد شش سال بهم خیانت شد و عین یه دستمال منو انداخت دور فهمیدم به چه درد میخوره

ن بابا چ چیزا چرا باید جهاز همون مهریه باشه🤣

خنده نداره عزیزم! 

چرا مرد باید 700 800 میلیون جهاز بده و چند میلیارد هم خونه و ماشین؟! 

و زیر فشار له بشه‌؟! 

من ترجیحم منصف بودنه. 

حالا شما می تونید سبک خودتون رو داشته باشید. 

طرفدار حق و عقلانیت💙