2777
2789
عنوان

با مهریه مخالفید یا موافق

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 60 پست

من خودم نظرم رو حقوق برابر هست اما یه موضوع دیگه اینه که موقع فوت همسر برای ارث اول مهریه خانوم رو میدن 

اینطوری برای بچه های طرف هم پشتوانس

چون میدونید که پدرو مادر مرد هم ازش ارث میبرن 

فدات قسمت همه منم منطق و نظر خودمو دارم دیگه☺️ولی در کل کلید خوشبختی فقط و فقط انتخاب آدم درسته

بله عزیزم درسته که منطق و نظر خودتو داری. اما نظر سنجی هست دیگه منم نظر خودمو گفتم☺️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوایتگاری من اومدن خانوادم زیاد سخت نگرفتن. اما در کل ما رسممون خیلی سنگینه . اما در کل خانواده شوهر ...

من خودم خیلی به این چیزا معتقدم مذهبی نیستما ولی نمی‌دونم چرا رفتار و طرز فکرم کپی ادمای مذهبیه😂😂

اینم قبول دارم وقتی از همون اول یک نیتی کنی و با اسم ائمه زندگی و شروع کنی قطعا میتونه تا حدودی تو خوشبختی تاثیر بذاره چون کلید همه ی خوبی ها ائمه هستن 

من خودم نظرم رو حقوق برابر هست اما یه موضوع دیگه اینه که موقع فوت همسر برای ارث اول مهریه خانوم رو م ...

اگر خدایینکرده مردی فوت کنه حق بچه هاش محفوظه عزیزم اصلا ربطی به مهریه ی زن نداره 

دیگه اونا مال پدرشونه قطعا بهشون میرسه اموال پدرشون

اگر خدایینکرده مردی فوت کنه حق بچه هاش محفوظه عزیزم اصلا ربطی به مهریه ی زن نداره دیگه اونا مال پدرش ...

حق بچه محفوظه اما وقتی مهریه مادر هم باشه خیلی مبلغ بیشتری میشه .شما فرض کن یه مردی مرده میان یک هشتم میدن به زنش ، بقیش هم برای بچه ها و پدر و مادر طرف

با اون یک هشتم زن چیکار میتونه بکنه؟ هیچ 

اما مهریه داشته باشه سهم خیلی بیشتری میرسه بهش 

مهریه حتما باید باشه. هرکسی با توجه به افکارش یه مقداری توی ذهنش هست. برام جالب بود که کسانی که تعدا ...

بله دقیقا همینطوره . دیگه واقعا مهریه باید حتما باشه حالا نه فوق سنگین اما در حد معقول باید باشه.  درسته که ضامن خوشبختی نیست اما حقی که خدا و قانون تعیین کرده رو خودمون می‌خوایم زیر پا بزاریم. الان زندگی و تشکیل زندگی خیلی سخت شده میگن از همه چی بگذرید و کوتاه بیاید مهریه هم که هیچ دیگه چی این وسط بمونه پس؟ 

درسته که آدم خوب و انتخاب درست مهمه اما زندگی گاهی خیلی پیچیده میشه و اتفاقات غیر منتظره هست و .....

من خودم خیلی به این چیزا معتقدم مذهبی نیستما ولی نمی‌دونم چرا رفتار و طرز فکرم کپی ادمای مذهبیه😂😂ا ...

بله توکل به خدا . و اعتقادات جای خودش 

124 هزااااااار پیامبر داریم آیا من پیشنهاد میدادم خانواده داماد قبول میکردن؟؟؟ قطعا خیر 

پس منم میتونم 14 سکه یا 110 سکه رو با نیت مذهبی قبول نکنم. حالا گفتم 124 سکه مهرمه زیاد هم فرقی ندارن اما نمی‌خواستم حرف اونا باشه. 🤣  سنگین هم نیست.

بعد ها متوجه شدم خیلی جاها اشتباه کردم. حالا دیگه بماندددد چون گذشته.

بله توکل به خدا . و اعتقادات جای خودش 124 هزااااااار پیامبر داریم آیا من پیشنهاد میدادم خانواده داما ...

من تا الان هرچی مهریه دیدم ۱۱۴ تا بوده تو خانواده ما فقط خالم برای عروسش ۲۵۰ تا انداخت 

وگرنه مامانم خاله هام همه ۱۱۴ تان یجوری که احساس میکردم قانونش همینه ۱۱۴ تا باید بندازی🤣

ولی میگن یه قانونی اومده بیشتر از ۱۴ تا سکه نمی‌دن دیگه نمی‌دونم راسته یا نه

من تا الان هرچی مهریه دیدم ۱۱۴ تا بوده تو خانواده ما فقط خالم برای عروسش ۲۵۰ تا انداخت وگرنه مامانم ...

خیلی از قانون ها میاد و می‌ره میگن که هست ولی کوووووو؟ 

کجاست؟ 

چند تاش اجرا میشه؟