الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چه پرو از قصد تیکه به تو انداخته ..تو هم که از الان بچه نداری وقتی بچه دار شدی داغ دوست داشتنش رو بزار به گردنش بعد تو هم جاریت هر کاری کرد همون کار رو انجام بده
عزيزم ناراحت نشو دوس داشتن ك دست خود ادم نيس مامان منم بچه ي يه خواهرشو بيشتر از بقيه دوس داره و همش ...
من نميگم دوست نداشته باشه.از اين ناراحتم كه هيچ كار خوب من جلو چشمشون نمياد فقط اون جاريمو ميبينن.بحث حسودي نيست بحث اينه خودشون ميان ميگن فلاني اينجوريه اخلاقش اون وقت اينجور رفتار ميكنن اگه عزيز بودن به اين چيزاست به بي محليه منم ياد بگيرم.بخدا مامان من سه تا نوه داره 2تا پسر يه دختر هرسه مثل همديگن تو خونواده ما ياد نكرفتيم كه فرق بذاريم
بدبختي اينه بلد نيستم.يعني خونوادگي بلد نيستيم با خونواده شوهر بد رفتار كنيم
مث منی دیگه منم هر سری با خودم میگم اینبار که دیدمشون باهاشون سرسنگین میشم و خیلی به روشون نمیخندم تا پرو شن ولی دست خودم نیست تا حالا نتونستم واسه کسی قیافه بگیرم و بی احترامی کنم حتی دشمنم!!
اعصابم بهم میریزه وقتی نمیتونم جوابشونو بدم
اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمیدونم اینو بهت بگم یا نه..."😶