2777
2789
عنوان

يه روز به عيد مونده حالمو گرفتن

365 بازدید | 41 پست

سلام خانوما

قبلا تاپيك زده بودم راجع به خونواده شوهرم.از جاريم كه خون همشونو به شيشه گرفته.از خونواده شوهرم كه يلداييمو بابت فوت مادر جاريم ماليدن.از برادر شوهرم كه پول شوهرمو خورد.ديشب رفتم خونشون موهاي مادرشوهرمو رنگ كردم ابروهاشو رنگ كردم اصلاحش كردم بعد ميبينم خواهرشوهرم توي اينستا پست گذاشته عكس بچه برادرشوهرمو گذاشته كلي قربون صدقش رفته وپايينشم نوشته هزارتا بچه بياد تو خونه ما مثل تو نميشه.منم كامنت گذاشتم خب خداروشكر كسي ديگه دنبال بچه ما نميگرده با استيكر خنده.جواب داد نه تا اون حد ولي ميگم كسي مثل بچه برادرم نميشه(همون برادرزاده شوهرم).اون وقت جاريم اونم طوري تربيت كرده كه اصلا به اينا اهميت نميده مادرشوهرمو اصلا نميشناسه شوهرمو همينطور.فقط ماهي يك بار مث مهمون مياد يك ساعت ميشينه با مامانش و ميره.از صبح بغض دارم انقدر اعصابم خراب شد

💞💞💑خدایا مرسی عشقمو آفریدی💑💞💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم ناراحت نشو دوس داشتن ك دست خود ادم نيس مامان منم بچه ي يه خواهرشو بيشتر از بقيه دوس داره و همش قوربون صدقش ميره خواهراي ديگم هيچ كدوم ناراحت نميشن اخه نميشه ك زوركي كسيو دوست داشت بعد خواهر شوهرتم مطمعناا بچه شما رو دوست داره خيلي ولي اون يكيو كمي بيشتر اينقد حساس نباشيم

عزيزم ناراحت نشو دوس داشتن ك دست خود ادم نيس مامان منم بچه ي يه خواهرشو بيشتر از بقيه دوس داره و همش ...

من نميگم دوست نداشته باشه.از اين ناراحتم كه هيچ كار خوب من جلو چشمشون نمياد فقط اون جاريمو ميبينن.بحث حسودي نيست بحث اينه خودشون ميان ميگن فلاني اينجوريه اخلاقش اون وقت اينجور رفتار ميكنن اگه عزيز بودن به اين چيزاست به بي محليه منم ياد بگيرم.بخدا مامان من سه تا نوه داره 2تا پسر يه دختر هرسه مثل همديگن تو خونواده ما ياد نكرفتيم كه فرق بذاريم

دلیل ناراحتیتو نفهمیدم

خب گفته ک گفته باشه

از صبح داری از بغض میترکی برای موضوع پیش پا افتاده ای مثل این؟ 

حرف دیگران برات مهم نباشه دختر زندگیتو بکن

بس که نادیدنی از مردم عالم دیدم          روشنم گشت ک آسایش نابینا چیست😒😒😒😒
بدبختي اينه بلد نيستم.يعني خونوادگي بلد نيستيم با خونواده شوهر بد رفتار كنيم

مث منی دیگه منم هر سری با خودم میگم اینبار که دیدمشون باهاشون سرسنگین میشم و خیلی به روشون نمیخندم تا پرو شن ولی دست خودم نیست تا حالا نتونستم واسه کسی قیافه بگیرم و بی احترامی کنم حتی دشمنم!! 

اعصابم بهم میریزه وقتی نمیتونم جوابشونو بدم

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
اووووو من فك كردم بچه داري از الان غصه بچتو ميخوري؟؟؟مطمعننا وقتي بياد خودش جاي خودشو باز ميكنه و مي ...

عمراااا.چون اين خونواده اي ك من ديدم از روز اول نديد ميگيرن.فقط اوني ك بي اهميتشون كنه خوبه.كلا مردم ما اينجوري ان هركي بدتره عزيزتره