2777
2789
عنوان

قبول میشم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 69 پست
نه کنکورت میپوشونه احتمالا یازدهمم تاثیر مثبت داره حالا از مشاور بپرس لامصب فارسی و یکم بیشتر میشدی ...

والا میگه پردیس صد در صد قبولی ولی من شکاکم همه اش شک میکنم 

مشاور میگه پردیس قبولی ولی من هی شک میکنم میترسم میخوام نظر دیگران رو هم بدونم

پس قبولی نگران نباش گل زیبا

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنی؟آزاد یا شهریه پرداز؟ کدوم دانشگاه انقدره؟

آزاد اصفهان،شیراز اینا همینقدر هست پردیس فکرکنم یکم گرون تر باشه

از تراز ۹۵۰۰ تا ۱۰۰۰۰ دارو روزانه شهر های بزرگ میاری طبق گفته کانال های کنکوری‌

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

میگن پردیس که از آزاد ارزون تره

سنم کمه.فشار زندگی موهام رو سفید کرد بزرگوار.                                           

آزاد تهران انقدره ... پردیس کمتره ... اصفهانم دارو آزاد نداره تا جایی که اطلاع دارم ...

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

واقعاً ؟ نمیدونم بخدا ،از اونجایی که هیچوقت به فرقشون فکر نکردم همینطوری گفتم 

تراز نهاییت زیاد خوب نمیشه حدود ۷۶۰۰شاید بشه

نه ۷۶۰۰ که نمیشه فکر میکنم اونقدر اطلاعات ندارید چون اختصاصی هام خوب هستن حتی بر اساس ساله قبل هم ۸۳۰۰ اینا میشه 

آره دقیقا ایشون احتمالا کامل اطلاع نداشته ... پردیس خیلی ارزون تره ... فقط آزاد تهران انقدر گرونه

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

واقعاً ؟ نمیدونم بخدا ،از اونجایی که هیچوقت به فرقشون فکر نکردم همینطوری گفتم

صحبت یه مشاور رو داشتم نگاه مبکردم میگفت پردیس از آزاد کمتره.منم دقیق اطلاع تدارم☹

سنم کمه.فشار زندگی موهام رو سفید کرد بزرگوار.