2777
2789
عنوان

قبول میشم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 69 پست
منطقه دو احتمالش هست رتبتون بالاتر میشه اما امکان قبولیتون بیشتره ... البته امسال هیچ چیز مشخص نیست ...

اونو تحقیق کردم مشاور ها گفتن غیر معتبر هست 

به نظرتون با توجه به افزایش ظرفیت چی میشه 

خواهرتون قبولیه چه سالیه؟میشه حدود رتبش رو بدونم و اینکه کدوم شهر قبول شده؟من چند روز دیگه انتخاب رش ...

کنکوری ۴۰۳

رتبه ۱۱۰۰ منطقه ۳ 

دانشگاهش بعد تهران یه جورایی دوم سوم هست نمی تونم بگم کجا

کارگاه های گرامی همون طور که خیلی ها درجریان هستن کاربری های جدید یه مدت نظرات و تاپیک هاشون با عنوان مطلب شما به زودی منتشر میشه مواجه میشد و یه مدتی هست درست شده از کاربری دختر عموم با kimia7983 استفاده کردم همون لحظه هم تاپیک زدم که یکی هستن و...اونجا هم حتی دختر عموم نوشت دو تا کاربری استفاده می کنن.طبیعی هست که تاپیک ها مشابه بشه برخیشون و اشتباه گرفته بشه...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله دانشگاه من گفته هیچ افزایش ظرفیتی نمیده اگر هم بده به این تعهدی ها که تعهدی مفتش هم گرونه

کدوم دانشگاه هستید؟ من شنیدم تبریز میگفت اول زیاد نمیکنه بعدا گفته میکنه ... نمیدونم شایدم شایعه ست ... باید منتظر دفترچه باشیم 

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

کنکوری ۴۰۳رتبه ۱۱۰۰ منطقه ۳ دانشگاهش بعد تهران یه جورایی دوم سوم هست نمی تونم بگم کجا

اوهوم خیلی ممنون

سنم کمه.فشار زندگی موهام رو سفید کرد بزرگوار.                                           

کدوم دانشگاه هستید؟ من شنیدم تبریز میگفت اول زیاد نمیکنه بعدا گفته میکنه ... نمیدونم شایدم شایعه ست ...

نمی تونم بگم ولی از قطب های پزشکی می خونم بعد تهران دوم یا سوم هست.

خب اگر هم باشه به تعهدیه...تعهدی هم واقعا خیلی مزخرفه

کارگاه های گرامی همون طور که خیلی ها درجریان هستن کاربری های جدید یه مدت نظرات و تاپیک هاشون با عنوان مطلب شما به زودی منتشر میشه مواجه میشد و یه مدتی هست درست شده از کاربری دختر عموم با kimia7983 استفاده کردم همون لحظه هم تاپیک زدم که یکی هستن و...اونجا هم حتی دختر عموم نوشت دو تا کاربری استفاده می کنن.طبیعی هست که تاپیک ها مشابه بشه برخیشون و اشتباه گرفته بشه...

اونو تحقیق کردم مشاور ها گفتن غیر معتبر هست به نظرتون با توجه به افزایش ظرفیت چی میشه

بله منم دیدم میگفتن غیر معتبره ولی اینجا هیچیش مشخص نیست زیاد از این کشمکش های تکذیب و تایید داشتیم ... به نظرم شما شاید تعهدی بتونی بیاری و اگه یازدهم بقیه خیلی بد داده باشن و شما ترازت بهتر بشه (که البته ۲۰ درصد بیشتر تاثیر نداره ) نهایتا بتونی تیپ سه بری 

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

نمی تونم بگم ولی از قطب های پزشکی می خونم بعد تهران دوم یا سوم هست.خب اگر هم باشه به تعهدیه...تعهدی ...

آره دیگه گفتن همه افزایش ظرفیت مربوط به آزاد و تعهدیه 

نمی تونم بگم ولی از قطب های پزشکی می خونم بعد تهران دوم یا سوم هست.خب اگر هم باشه به تعهدیه...تعهدی ...

حدود ۳۰۰۰ تا افزایش ظرفیت پزشکی بوده که بر اساس قانون ۴۰ درصدش تعهدی باید باشه 

آره دیگه گفتن همه افزایش ظرفیت مربوط به آزاد و تعهدیه

من نمی دونم کسی که پولش داره ترمی ۱۰۰ بده آزاد اصلا چرا برای کنکور درس خونده😂🤣ولی خب یا خیلییییییییی پولدارن و دوس دارن ایران درس بخونن و رشته هم تاپ باشه یا دیگه خیلییییییییییییی عاشق رشته های تاپ هستن و اگر نشه افسردگی می گیرن😅