2777
2789
عنوان

کادوی عقد

445 بازدید | 43 پست

اگه خواهرشوهرتون موقع بله گفتنتون انگشتر طلای خودشو به عنوان زیرلفظی بده بهتون ناراحت میشین؟ چون دست دومه؟ 

البته مادرشوهرهم زیرلفظی خودشو جدا طلا بده. 

توزندگیم انقدر وجود خدارو حس کردم که حدنداره، خدایاشکرت 💙

نه بابا..طلایه طلا

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چقدر این رسم مزخرفه

دیگه راضی بودی که تا عقد پیش رفتی بزور که نمیخوای بله بگی

اگر هم کادو میدن از سر لطف هست نه وظیفه

.                                                                  
بله،مگه ارزش تازه عروس طلای دست دومه

مگه خواهرشوهر هم اصلا باید طلا بده؟ 

من همینجوری دلم میخواد بدم. 

طلارم یکی دوبار بیشتر ننداختم

توزندگیم انقدر وجود خدارو حس کردم که حدنداره، خدایاشکرت 💙

خیلی هم خوبهطلا گرمی نه شده برو خداتو شکر کن ک اصن طلا بهت میدن

پس دست دوم بدن؟اونم سر سفره عقد که تازه عروسه؟

ارزش خودتون رو بخاطر طلا اینقدر نیارید پایین که حاظر به دست دوم باشید میتونستن انگشتر دست دوم رو بفروشم به جاش یه طلای نو بخرن 

در ضمن بنظرتون کسی میاد طلای خودشو بده اونم مفت؟