عزیزم شما تراز دوازدهمتون خوب نیست با احتساب تراز یازدهم که تاثیر مثبت براتون لحاظ میشه احتمالا تراز نهاییتون به ماکسیسمم ۸۳۰۰ برسه ... تراز کلتون احتمالا ۸۹۰۰ بشه که تو منطقه یک فکر نمیکنم جایی بتونید بیارید
یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فکر کنم پردیس مثلا دانشگاه های خیلی خوب هم انداره آزاد باشه.شما میدونی پردیس پزشکی و دارو شهرستان شه ...
نه حتی شهید بهشتی و تهرانم پردیس داروسازی انقدر نیست ... خیر من از شهرستان خبر ندارم
یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه
این نمرات تراز ۸۵۰۰داده عزیزم پارسال حالا انشاالله واسه شما خیلی خوب تر در بیاد زیست۱۹.۵شیمی ۱۹.۷۵ری ...
عزیزم البته ایشون تراز مثبت سوابقم داره واقعا نمیشه گفت ترازش چقدر میشه چون امسال اولین سالیه که یازدهم تراز دهی میشه و ما از عملکرد بچه ها آگاه نیستیم
این نمرات تراز ۸۵۰۰داده عزیزم پارسال حالا انشاالله واسه شما خیلی خوب تر در بیاد زیست۱۹.۵شیمی ۱۹.۷۵ری ...
پارسال هم امتحان ها خیلی راحت تر بودن هم تصحیح برگه ها بسیار راحت بودن نمیدونم تراز سوابق فرهنگیان رو دیدید یا نه اما اگر میدید میفهمیدید مثل ساله قبل نیست من خودم پارسال نهایی یازدهم دادم
من خودم تیپ ۱ می خونم ولی ۲۰ میدیم برای خواهرم اونم تیپ ۱ می خونه پزشکی
کارگاه های گرامی همون طور که خیلی ها درجریان هستن کاربری های جدید یه مدت نظرات و تاپیک هاشون با عنوان مطلب شما به زودی منتشر میشه مواجه میشد و یه مدتی هست درست شده از کاربری دختر عموم با kimia7983 استفاده کردم همون لحظه هم تاپیک زدم که یکی هستن و...اونجا هم حتی دختر عموم نوشت دو تا کاربری استفاده می کنن.طبیعی هست که تاپیک ها مشابه بشه برخیشون و اشتباه گرفته بشه...