2777
2789

اینجا یه شکلی میان از مشکلات شخصی بین برادر و زن برادرشون صحبت میکنن و یه عده ام طرفداری میکنن کع انگار اون موقع که خواسته زن بگیره داداششون ده سالش بوده بابا یه مرد بالغ اگه خودش انتخابش فلان دختر بوده به شما ربطی نداره واقعا خودش باید عواقب انتخابش و گردن بگیره شما مسئول تربیت دختر مردم یا اگاه سازی برادرتون وقتی با طرف ازدواج کرده و از شما خیلیییی بهتر میشناستش نیستین 

واقعا بی عقلیه که بعضیا فک میکنن داداشم فلانی و نشناخته هنوز اخه کم خرد توی فضول هفته ای یه بار یا ماهی یه بار میبینیش شناختیش داداشت شب کنارش میخوابه صبح کنارش پا میشه هر روز بغل گوششه نشناخته؟😂 

جالبه بارها دیدم اینجا کسی تاپیک میزنه تو زندگی برادرش دخالت کنه یه عده برای اینکه دست پیش بگیرن میان مینویسن حق داری ولی اینجا همه طرف عروسن 😂بابا من و خیلیای دیگه اینجام برادر داریم ولی انقدر دنبال اینکه برادرم تصمیمی که از نظر من خوبه رو بگیره نیستم که خودم و کوچیک کنم 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

نگین چرا یهو اومدی شاکی شده یه تاپیک قدیمی دیدم همه طرفدار فضولی بودن تو زندگی برادر 

بعد خواهرشوهر خودمم موضعش اینه که به برادرش داره ظلم میشه چرا ؟چون داداشش یه سری از کارهای خونه رو میکنه و بچه داری و تقسیم کردیم 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم کسی که فکر می‌کنه شوهرش یه آلت متحرک سرگردان بی اراده ای هست که هر سوراخی ببینه سریع فرد می‌کنه و باید مراقبش باشه توقع داری راجب برادرش جور دیگه فکر کنه 

گناه بزرگ منی

آیا عروسای ما هم خبر دارن زندگی من به اونا مربوط نیس؟

هر دقیقه نگن ترشیده 

موندی تو خونه و....

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
زندگی خواهر و داماد چی به ما ربطی داره یا اونم نه!؟🤔

نخیر نداره واقعا من خودم شاکی میشم خواهرم راجب همسرم نظر بده واقعا خودم کور نیستم که 

من وقتی برادرم ازم اظهار نظر میخواد میگم نمیدونم 

یا وقتی برادرم تنها میره خونه بابام مامانم حتما بهش تذکر میده که تنها نیا و 

اگر تنها بره اصلا برای شام و ناهار تعارف نمیکنه

مگه از قبل بگه زنم مثلا با خواهرش رفتن مهمونی آخر شب میان یا یه همچین چیزی

فکر کنم ما از اونور بوم افتادیم

نگین چرا یهو اومدی شاکی شده یه تاپیک قدیمی دیدم همه طرفدار فضولی بودن تو زندگی برادر بعد خواهرشوهر خ ...

خونه هر دوتونه باید کار کنه هتل که نیومده

من حرصم میگیره که کار به عروسامون ندارم راه به راه منو اذیت میکنن

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
آیا عروسای ما هم خبر دارن زندگی من به اونا مربوط نیس؟هر دقیقه نگن ترشیده موندی تو خونه و....

اینم خیلی اشتباهه واقعا ولی میدونی این واضح بدجنسی و فضولیه اما دخالت خواهرشوهر تو قالب خیرخواهی میاد جلو و نمیشه گاها ازش شاکی شد با اینکه بده 

سه تا برادر دارم حتی وقتی واضح در مورد زنهاشون باهام حرف میزنن، نظری نمیدم. اینجا میگن برادرته همخونه دلت نمیسوزه و... ولی اتفاقا چون دوستشون دارم دخالت نمیکنم. کمک خاصی بخوان خودشون میگن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.