2777
2789
عنوان

ایا خبر دارین زندگی برادرتون به شما مربوط نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 37 پست
بزرگوار نسخه مپیچما یه خواهر شوهر دادیم هممون خوشبختیم اون یک نفر با خونواده ای وصلت کرد کا کام هممو ...

ببین اشتباه اونجاست که شما فک میکنید عروس قراره عضو جدید خانواده شما شه در صورتی که عروس داره از خانواده خودش میاد بیرون و برادر شمام از بین شما میره بیرون تا خانواده خودشون و بسازن شمام خانواده همسرش هستین و از من بشنوی بهتره محترم باشین اما نزدیک نه 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

زندگی برادرم تا جایی برام مهم نیست ک با حماقتش باعث ابرو ریزی برای ما نشه و ما مجبور نشیم هزینه ی ند ...

ببین من نظرم اتفاقا اینه هیچوقت هزینه ندانم کاری بچه ها رو از یه سنی نباید خانواده بده تا یاد بگیرن تو بزرگسالی ندانم کاری هاشون قراره گردن خودشون باشه 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین همین حرف شما هزارررر تا ایراد توشه عروس شما که نمیاد دزدی میاد از مادر و پدر شما پول میگیره اون ...

طرف حساب دقیقا عروسه چون مظلوم نمایی میکنه قهر میکنه دعوا میکنه فشار میاره رو برادرم و اونم فشار میاره رو مادر و پدرم و اونام برای اینکه زندگی پسرشون خراب نشه کوتاه میان  

وقتی خودشون هر دو حقوق خوبی دارن عروسمون کلی طلا داره پنج سال پیش هم موقع عروسی خودمون کلی طلا بهش دادیم اما هنوز چشمش دنبال اینه که طلاهای من و خواهرم رو بفروشن بدن به اونا خونه ی بهتر بخرن یعنی مقصر اصلی اونه چون نیت بدی داره و داره از سادگی و خیرخواهی پدرمادرم سواستفاده میکنه

انقدر کورکورانه طرف عروسو نگیرید بعضی عروسا از هزارتا خواهرشوهر مادرشوهر بدترن 

از شدت ضد خواهر شوهر مادرشوهر بودن دارید منطق و  وجدان رو هم زیر پا میذارید اگر یه خواهر شوهری میرفت طلاهای عروسو به بهونه ی کمک از برادرش میگرفت هر چی فحشه نثارش میکردید بس کنید استانداردهای دوگانه رو 

ببین من نظرم اتفاقا اینه هیچوقت هزینه ندانم کاری بچه ها رو از یه سنی نباید خانواده بده تا یاد بگیرن ...

پسری که لوس و ننر بار اومده و خانواده ی ایرانی 

هزینه میده خوبم میده 

از ترس آبرو همه کاری میکنن 

مراقب خوبیات باش خوشگله😘🥰

طرف حساب دقیقا عروسه چون مظلوم نمایی میکنه قهر میکنه دعوا میکنه فشار میاره رو برادرم و اونم فشار میا ...

من باز هم تو همچین حالتی که گفتین مقصر همسر اون خانوم میدیدم که طلاهارو داده خیلی جدی هم گفتم از کار عروستون دفاع نمیکنم اما شما اینجوری نگاه کنید که ادم های سو استفاده گر و بد اون بیرون فراوون هستن اگه همشون بتونن تک تک از شما سو استفاده کنن ایراد از شماست پس باز هم به نظرم والدینتون اگه یه جایی این چرخه رو متوقف کنن و بگن خودتون از پس مسئولیتاتون بر بیاین به شما و خواهرتون اسیبی زده نمیشه 

من باز هم تو همچین حالتی که گفتین مقصر همسر اون خانوم میدیدم که طلاهارو داده خیلی جدی هم گفتم از کار ...

آره اونا هم مقصر هستن ولی  تقصیرشون کمتره چون از سادگی و خیرخواهی شونه که میخوان زندگی پسرشون خراب نشه اما کار عروس از طمع و حرص زیاده و مقصر اصلیه 

در کل تمام حرف من این بود که جرقه دشمنی و دخالت بین عروس و خواهرشوهر جایی زده میشه که یکی از طرفین از حدش عبور کنه و به منافع اون یکی لطمه بزنه وگرنه هیچ خواهرشوهری یا عروسی بی دلیل از هم متنفر نمیشن 

ببین اشتباه اونجاست که شما فک میکنید عروس قراره عضو جدید خانواده شما شه در صورتی که عروس داره از خان ...

ما محترم هستیم و  واسم اهمیتی نداره 

ولی درگیریاشون هر دو  به خونواده ها انتقال میدن 

شما طوری  فلسفه جدا میپیچی که انگار میرن یه جزیره دیگه 

ما محترم هستیم و واسم اهمیتی نداره ولی درگیریاشون هر دو به خونواده ها انتقال میدن شما طوری فلسفه ...

اخه واقعا من الان قصد جدایی از همسرم و دارم هنوز هیچکدوم از خانواده ها خبر ندارن و تا وقتی که رسمی نشه هم احتمالا اطلاع ندیم ادم های نابالغ خانواده هارو درگیر مسکلات خودشون میکنن