2777
2789
عنوان

ایا خبر دارین زندگی برادرتون به شما مربوط نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 37 پست
اینم خیلی اشتباهه واقعا ولی میدونی این واضح بدجنسی و فضولیه اما دخالت خواهرشوهر تو قالب خیرخواهی میا ...

عهههی

دست رو دلم نزار که خونه

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وقتی برادرم ازم اظهار نظر میخواد میگم نمیدونم یا وقتی برادرم تنها میره خونه بابام مامانم حتما بهش ...

درستش همینه عزیزم من برادرم سنش زیاد نیست ولی واقعا بخواد ازدواج کنه به هیچ وجه به خودم اجازه فضولی و سرک کشیدن نمیدم و حریم عروس و حفظ میکنم 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

سه تا برادر دارم حتی وقتی واضح در مورد زنهاشون باهام حرف میزنن، نظری نمیدم. اینجا میگن برادرته همخون ...

من به این فکر میکنم که اخه منی که تو زندگی خودم هزار جا موندم چطور ممکنه برای زندگی یکی دیگه بتونم کمک کنم اگه ازم نظر بخوان میگم تخصص ندارم برو مشاوره 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

درسته هرجنایتی داداششونم بکنه آخرش تهش وصل میکنن به عروس که تو کم گذاشتی مثل خواهرشوهر من که حتی خیانت شوهرمو میزاره پای اینکه تو صبا بلند نمیشی با برادرم صبونه بخوری یا دستمال کاغذی زیاد استفاده میکنی دچار اضطراب شده... 

ولی من خیلی دلم برا برادرم میسوزه که بیکاره و اه در بساط ندارن و زنش پا به ماهه😓هیچ کمکی هم از دستم بر نمیاد

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزد💔

زندگی برادرم تا جایی برام مهم نیست ک با حماقتش باعث ابرو ریزی برای ما نشه و ما مجبور نشیم هزینه ی ندانم کاریش رو بدیم 

و گر نه بره زنشو بذاره رو چشمش ب ما چه

مراقب خوبیات باش خوشگله😘🥰

نگین چرا یهو اومدی شاکی شده یه تاپیک قدیمی دیدم همه طرفدار فضولی بودن تو زندگی برادر بعد خواهرشوهر خ ...

مشخصه که خاهرشوهره خوب هواداداششو داره

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بزرگوار نسخه مپیچ

ما یه خواهر شوهر دادیم هممون خوشبختیم اون یک نفر با خونواده ای وصلت کرد کا کام هممون تلخه یه بار شادی از تا دل تجربه نکردیم  حقم داره برادرش داره یه عضو جدید میارا تو ووک تونه و میتونه دردسرای عظیمی رو درست کنه اگه انتخاب درست نباشه در غیر اینصورت اگه عروس با اون توروخدا رفت آمد نداشته باشه میشه از بروز مشکلات پیشگیری کرد 

بحث عروس نیس بحث آسیب نزدن با خونواده ای هست که کنار هم همیشه آرامش داشتن اما یه عضو  جدید میتونه جو ناسالمی رو ایجاد کنه

هیچ کس تا منافعش و آرامشش به خطر نیوفته کاری به آدمای اطرافش نداره من خواهر شوهرم پنج ساله عروسمون م ...

ببین همین حرف شما هزارررر تا ایراد توشه 

عروس شما که نمیاد دزدی میاد از مادر و پدر شما پول میگیره اونام پول میدن در واقع شما باید از ناعدالتی که والدینتون میکنن عصبانی باشید نه از عروستون ،کار عروستون و اصلا و ابدا تایید نمیکنم ولی حرفم اینه حتی در همچین موقعیتی هم عروستون طرف حساب شما نیست در واقع این پدر مادرتون هستن که دارن در حق شما کم لطفی میکنن 

مشخصه که خاهرشوهره خوب هواداداششو داره

نه بیشتر فضولی های بی ربط و حسادت میکنه همسرمم تا این لحظه یه ثانیه اجازه دخالت نداده و دائم تو جمع خرابش کرده بابت فضولیاش ولی ایشون هنوز فتنه میندازه 

زندگی هیچکس تا وقتی منافع خودم و همسرم و بچهام بخطر نیفته بمن ربطی نداره

حتی نظرم نباید از من بخوان چون من خودم خیلی جاها موندن تو زندکی خودم😂😂😅

مامان دوتا گل پسر