یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چقد حرف شما ارامش بخش بود😭😭یه مدته هی افتادم توی پوستم میرم تو ایینه میگم رنگ پوستم تیرس هی خودمو ...
ببین آدم خودشوازاونی که هست بدترمیبینه همیشه من همه بهم میگن چقدسفیدی ولی من حس میکنم شاید گندمیم یاشایدم زردم چون کرم میزنم اونارو دارم گول میزنم🤣🤣درحالیکه ازاونام که چش رنگی وبورن اخرشم نمیدونم سفیدم گندمیم بورم کدومش حساب میشم یا اونقز بدعکسم بدم ازخودم میاد که دیشب توگوشی دخترخواهرشوهرم عکسای سه سال پیشو دیدم هنگ کردم چقد خوب افتاده بودم چقد قشنگ وباکلاس بودم درحالیکه اونموقع شش ماه بود دماغ عمل کرده بودم افسردگی گرفته بودم که دماغم چقدگندزده توش کاش عمل نمیکردم
ببین آدم خودشوازاونی که هست بدترمیبینه همیشه من همه بهم میگن چقدسفیدی ولی من حس میکنم شاید گندمیم یا ...
منم اینجوریم تو ایینه خودم نگاه میکنم حس میکنم پوستم سبزس یا پیشونیم تیره تره هی فوکوس میکنم روش که رنگش تیرس. درصورتی بقیه میگن صورتت روشنه یا گندمی قبلا کرم میزدم وقتی بیرون بودم بقیه بودن الان کمش کردم در حدی که فقط روی پیشونیم بزنم ویکم رو بينی میرم بیرون بازم بقیه نگفتن تیرم ولی خب. ولی خودم رنگ پوستم حس میکنم سبزه یا تیرس. گاهی هی خودمو باسفیدا مقایسه میکنم . این چیزا روانم نابود کرد. چیکار کنم توجه نکنم به این چیزا؟