2777
2789
عنوان

بچه ها رنگ پوستم سبزس بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 59 پست
شما که سفیدیولی رنگ پوست هرچی باشه زیباست

عزیزم  پیشونیم تیره تره دیدی؟  یه عکس دیگه میزارم از صورتم  پایین صورتم روشن تره و گندمیه حس میکنم ولی پیشونیم بنظرت سبزه وتیره نیس؟

یه مدته شدید خودمو مقایسه میکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد حرف شما ارامش بخش بود😭😭یه مدته هی افتادم توی پوستم میرم تو ایینه میگم رنگ پوستم تیرس هی خودمو ...

ببین آدم خودشوازاونی که هست بدترمیبینه همیشه من همه بهم میگن چقدسفیدی ولی من حس میکنم شاید گندمیم یاشایدم زردم  چون کرم میزنم اونارو دارم گول میزنم🤣🤣درحالیکه ازاونام که چش رنگی وبورن اخرشم نمیدونم سفیدم گندمیم بورم کدومش حساب میشم یا اونقز بدعکسم بدم ازخودم میاد که دیشب توگوشی دخترخواهرشوهرم عکسای سه سال پیشو دیدم هنگ کردم چقد خوب افتاده بودم چقد قشنگ وباکلاس بودم درحالیکه اونموقع شش ماه بود دماغ عمل کرده بودم افسردگی گرفته بودم که دماغم چقدگندزده توش کاش عمل نمیکردم 

اعتماد به نفس ندارم. البته یکی از دلیلش این بود پسری که دوستش داشتم ولم کرد. بعد اون مدت حس میکنم ...

نه عزیزم این همه سبزه هستن که از سفیدا خوشگلترن سبزه خیلی رنگ قشنگیه

گندمیم قشنگه ولی من سبزه روشنو رو بیشتر دوست دارم

خودم سفیدم ولی بنظرم هرکی سفید باشه قشنگ نیست

اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی

نه عزیزم این همه سبزه هستن که از سفیدا خوشگلترن سبزه خیلی رنگ قشنگیهگندمیم قشنگه ولی من سبزه روشنو ر ...

درست میگی عزیزم چقدر شما قشنگ ودلنشین گفتی. عزیزم شما پیشونیم رو دیدی پیشونیم سبزه نبود گندمیه؟

البته صورتمم باز پایین کامل تر گذاشتم

اعتماد به نفس ندارم. البته یکی از دلیلش این بود پسری که دوستش داشتم ولم کرد. بعد اون مدت حس میکنم ...

همه خوشگلن با هر رنگ پوستی

درست میگی عزیزم چقدر شما قشنگ ودلنشین گفتی. عزیزم شما پیشونیم رو دیدی پیشونیم سبزه نبود گندمیه؟البته ...

پیشونیت گندمی تیره ست ولی سبزه نیست

خودت گندمی هستی پیشونیت آفتاب سوخته شده

ببین آدم خودشوازاونی که هست بدترمیبینه همیشه من همه بهم میگن چقدسفیدی ولی من حس میکنم شاید گندمیم یا ...

منم اینجوریم تو ایینه خودم نگاه میکنم حس میکنم پوستم سبزس یا پیشونیم تیره تره هی فوکوس میکنم روش که رنگش تیرس.    درصورتی بقیه میگن صورتت روشنه  یا گندمی قبلا کرم میزدم وقتی بیرون بودم بقیه بودن الان کمش کردم در حدی که فقط روی پیشونیم بزنم  ویکم رو بينی میرم بیرون بازم بقیه نگفتن تیرم ولی خب.   ولی خودم رنگ پوستم حس میکنم سبزه یا تیرس. گاهی  هی خودمو باسفیدا مقایسه میکنم . این چیزا روانم نابود کرد.  چیکار کنم توجه نکنم به این چیزا؟

پیشونیت گندمی تیره ست ولی سبزه نیستخودت گندمی هستی پیشونیت آفتاب سوخته شده

عزیزم چیکار کنم پوست پیشونیم روشن شه عین  پوست گونه هام وبقیه صورتم؟ کرم روشن کننده بدن چیزی بزنم؟

نه بابا کجا تیره بود به این روشنی وصافیعالی هستی

قوربون شما برم❤️‍🩹 بسی افتادم تو پوستم  دیگه روانی برام نمونده بود🥲🥲🥲. عزیزم برای یکدست شدن  رنگ .همه جای  صورتم  چه چیزی بنظرتون خوبه؟