2777
2789
عنوان

بچه ها رنگ پوستم سبزس بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 59 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم یه عکس دیگم گذاشتم‌. رنگ پیشونیم دیدی سبزه نبود؟ پیشونیم تیره تره نسبت به بقیه صورتم. چه کرمی ...

عزیزم تو مشکلت اعتماد به نشسته وگرنه من به جز خشکلی ندیدم. پوستت سفت و سالمم هست مشخصه. بعدم بنظر من همه دخترا خوشکل و خاصن. همشششششون

عزیزم چیکار کنم پوست پیشونیم روشن شه عین پوست گونه هام وبقیه صورتم؟ کرم روشن کننده بدن چیزی بزنم؟

من یه ماسک خونگی میذاشتم برای آفتاب سوختگی خیلی خوب بود

شیرین بیان+نشاسته ذرت +آرد برنج

با یکم آب قاطی میکردم خمیری شه میذاشتم صورتم ۲٠ دیقه بعد میشستم

خیـــــلی خوب بود هم روشن کرد هم جوشامو کم کرد

البته قبل اینکه بزاری صورتتو خوب بشور

اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی

عزیزم برای یکدست شدن رنگ پوستم چه سرم یاکرمی بزنم؟. که رنگ پیشونیم یکدست شه بابقیه

عزیزم حساس شدی به خدا عالی هستی

ولی اگر خیلی مهم هس برات فیشیال بری

یا بدی دکتر برات مزوتراپی کنه فکر میکنم پوستت شفاف تر ویکدست تر بشه

عزیزم حساس شدی به خدا عالی هستی ولی اگر خیلی مهم هس برات فیشیال بری یا بدی دکتر برات مزوتراپی کنه فک ...

فدات شم🥲😘❤️ درست میگی باید روی اعصابم کار کنم.عزیزم به غیر از اینایی که ‌گفتی خب.من پیشونیم ابله بزرگ داره بعد یکی میگفت باید بری لیزر فرکشنال. خاستم بپرسم درجریانی این لیزر فقط منافذو میتونه ببنده یانه کمک میکنه به یکدست شدن رنگ هیچ اطلاعی داری راجبش؟

عزیزم تو مشکلت اعتماد به نشسته وگرنه من به جز خشکلی ندیدم. پوستت سفت و سالمم هست مشخصه. بعدم بنظر من ...

قوربونت برم من🥲❤️اره عزیزم پوستم مشکل خاصی نداره فقط من سر رنگ هی خودمو مقایسه میکنم اعتمادبه نفسم خیلی کمه🥲🥲

فدات شم🥲😘❤️ درست میگی باید روی اعصابم کار کنم.عزیزم به غیر از اینایی که ‌گفتی خب.من پیشونیم ابله ب ...

🌹لیزر و نمیدونم والاانجام ندادم ولی عموما لیزروهرچیزی رو که به بستن منافذ کمک کنه  رو رنگ پوست  هم تاثیر داره وروشن تر میکنه