2777
2789
عنوان

تازه واردم بیاید راهنماییم کنید 🥲

292 بازدید | 48 پست

سلام دوستان من تازه وارد نی نی سایت شدم که فقط یک سوال بپرسم و راهنماییم کنید 🥲 البته آدمای با تجربه بیان لطفا 

من یکساله با یک پسر تو رابطه ام 

بعضی نقاط ضعف داره کسی هست بگم کمکم کنه 🥲

انگار فعلا که کسی نیست پس من تعریف میکنم ...

حدود یک سال پیش من با یکی وارد رابطه شدم 

خیلی حسمون عادی بود نسبت بهم تا اینکه سه چهار ماهی گذشت و حسمون خیلی عجیب قوی شد مخصوصا از سمت پسره 

منم دوسش دارم ولی اون واقعا عاشق و دیوونه شده 

حالا که به خودم اومدم میبینم بعضی نقاط ضعف هم داره 

البته خانوادم این نقاط ضعف رو بهم گفتن 

پسره خودش به یکی از اشنامون گفته بود که بیان خواستگاری و اینجوری شد که فهمیدن ما رابطه داریم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب از لحاظ اقتصادی خانوادش مشکل دارن خودشم قدس نسبتا کوتاهه همین فقط مشکلشه خانوادم خیلی باهاش مخالف ...

این که خیلی بده🥺🥲

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›

نه من فعلا کنکور ندادم امسال بخاطر یک شرایطی ولی سال دیگ کنکور دارم

انشالله که عزیزم موفق باشی بهترین ها رو براتون آرزو میکنم امیدوارم رشته خوبی قبول شی🌺 

ولی بنظرم فعلا دور ازدواج رو خط بزن بخونم برای دانشگاه که خودت فردا حتما بتونی دستت توی جیب خودت باشه مستقل باشی 

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›

انشالله که عزیزم موفق باشی بهترین ها رو براتون آرزو میکنم امیدوارم رشته خوبی قبول شی🌺 ولی بنظرم فعل ...

یعنی میگی بیخیال این بشم ؟ ما که فعلا باهم در ارتباطیم و گفته سه چهار سال دیگه میام جلو چون خودشم فعلا سربازه 

چرا از نظر اقتصادی ؟

نه که خیلی ضعیف باشن ولی پولدار آنچنان نیستن 

مثلاً ماشین باباش پرایدع خونه ندارم مستاجرن باباش معتاده ولی خودش خیلی پسر خوبیه