2777
2789
عنوان

تازه واردم بیاید راهنماییم کنید 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 48 پست
شوهری که اینجوری عاشق باشه نیست ..خانوادش وضعیتشان ضعیفه خودش بره سرکار بنظرم اوکی میشه

منم یه نفرو دوست دارم 

فکر میکنم اگه نرسم بهش دیگه هیچ آدمی مثل اون نمیتونم پیدا کنم...

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش فعلا سربازه ولی لیسانس داره بره سرکار حداقل ماهی ۷۰ حقوقشه ی چند ماهی هم سرکار بوده ماهی ۵۰ حقو ...

انشالله هر چی هست عزیزم قسمت تون جای خوبی باشه به خواسته دلت برسی ولی حتما اگر همون میخواین و جدی هستی انتخاب اول آخرت اینه بزار بره سرکار

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›

بعنوان ی دختر قدش برات مشکل نداره؟

بله مهمه همه دخترا قد کوتاه مرد قد بلند دوست دارن من خودم ۱۵۰ خوردی هستم چی بگم آخه 🤣🥲 آرزو دارم قد بلند باشه البته اگر نصیبم شه برام دعا کن🫂

انشالله هر چی هست عزیزم قسمت تون جای خوبی باشه به خواسته دلت برسی ولی حتما اگر همون میخواین و جدی هس ...

پول که فقط مهم نیست بنظرم واقعا چون الانم مرخصی میاد می‌ره سرکار من از لحاظ های دیگه پرسیدم ..

چرا بهش نرسی؟🥲

عشق یک طرفهه

یعنی آدم سرطان بگیره ولی عشق یک طرفه نه ..

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

پول که فقط مهم نیست بنظرم واقعا چون الانم مرخصی میاد می‌ره سرکار من از لحاظ های دیگه پرسیدم ..

می‌دونم کلا میگم انشالله که خوشبخت شی

عشق یک طرفههیعنی آدم سرطان بگیره ولی عشق یک طرفه نه ..

واایییی

واقعا خیلی بده 🥲 

ولی چطور عشق ی طرفع میشه شکل بگیره من که تا یکی دوسم نداشته باشه دوسش ندارم 

وااییییواقعا خیلی بده 🥲 ولی چطور عشق ی طرفع میشه شکل بگیره من که تا یکی دوسم نداشته باشه دوسش ندارم

نمیدونمم...

خودمم نفهمیدم چجوری رفت توی قلبم ولی خب.‌..

قلبم داره آتیش میگیره 

بله مهمه همه دخترا قد کوتاه مرد قد بلند دوست دارن من خودم ۱۵۰ خوردی هستم چی بگم آخه 🤣🥲 آرزو دارم ق ...

آها نه من برام مهم نبود کوتاه خوشگلو به دراز بی ریخت ترجیح میدم 😂

ولی ایشالا ی دومتری نصیب تو بشه عزیزم