2777
2789
عنوان

عاقبت رژیم گرفتن و لاغر شدن من

| مشاهده متن کامل بحث + 1802 بازدید | 80 پست
جاری من عمل کرده. همش ضعف داره و سرحال نیست.من فکر میکردم عمل دیگه عوارض نداره.ذبه هاحال دکترها یه ...

ببگید چهار ماه مغزها رو بخوره. مخصوصا روزی 14،تا

روغن زیتون. حتما بخوره

کشمش انجیر خرما با اب

بجای غذا

کباب گوشتهای نرم

گول پزشک‌ها که فقط فکر کیسه های خودشون هستن باشید آدم باید سبک زندگی درست اول یاد بگیره بعد اجرا ک ...

افرین من همیشه همینو میگم ولی همه فک میکنن حسودی میکنم یا دارم چرت میگم...... 

وقتی ما روش زندگی به سبک سالم تو دین مون داریم 

چرا اصلا رژیم بگیریم..... 

عادات غذایی اصلاح بشن آدم خود به خود وزنش متعادل میشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان دقیق میدونم 

چکار کنم وزن کم کنم ولی عوارض نده. 

اون زمان که بلد نبودم میرفتم ایروبیک و ورزش‌هایی هوازی بعد  از دوبار رفتن سرما میخوردم واز سالن رفتن کلا می فتادم 

نمیدونستم چرا اینجور میشه 

از عوارض رژیم نادرست

ضعف 

بیجونی

تحلیل ماهیچه‌های بدن

خون‌ریزی بالا پريود

کم شدن تحمل 

حملات پنیک 

قوای کم

حساسیت به صدا

بهم ریختن کل سیستم بدن

. پایین آمدن  سیستم دفاعی بدن 

بی میلی جنسی 

و..... 

به چاقی به چشم یه بیماری نگاه کنید که نیاز به مدتی استراحت ذهنی و جسمی و روحی داذه

نیاز به شادی داره 

نیاز به خنده داره

نیاز به تنوع داره

نیاز به طبیعت داره

نیاز به جمع و دورهمی شاد داره 

نیاز به اعتماد به نفس داره  

در طی روز اینا همشون باید باشن 👇روغن‌های طبیعی حتما حتما شیرینی های طبیعی حتما حتما سبزیجات سالاد ...

آره من شنیدم با حذف کردن قندهای مصنوعی میشه چندکیلو وزن کم کرد حتی 

ولی من نمیتونم نخورم 🤦‍♀️

مثلا من آب خالی خیلی میلم نمی‌کشه نمیتونم بخورم ولی شربت باشه میخورم شوهرمم خیلی شربت دوس داره یا مثلا بعده غذای چرب نمیتونم یه دلستر یا لیموناد نخورم اگه باشه حتما میخورم.... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
آره من شنیدم با حذف کردن قندهای مصنوعی میشه چندکیلو وزن کم کرد حتی ولی من نمیتونم نخورم 🤦‍♀️مثلا من ...

شربت شیره انگور درست کنید برای رژیم عالی. شربت عسل. من اکثر اوقات درست میکنم جهت سر سفره. 

دلستر و نوشابه  سنه.

کسی که بعد غذا میلش به چیز شیرینیه

علتش کم بودن  املاح بدنه. ریزمغذی‌های بدن پایینه 

بادوم و سایز مغزها رو چند ماه داشته باشه این میل ازبين میره 

شربت شیره انگور درست کنید برای رژیم عالی. شربت عسل. من اکثر اوقات درست میکنم جهت سر سفره. دلستر و نو ...

آره عزیزم میدونم فقط حیف که پول نیست عسل و شیره و مغزیجات خیلی گرونتر درمیاد متاسفانه...... 

گول هیچ تبلیغی برا رژیم سریع نخورید هر رژیم سریعی هر رژیمی با دارو آخرش دردهای بی‌درمان میارهبدن کشش ...

منم باید ۱۸کیلو کم کنم 

چند روز پیش یه تبلیغ چای سبز بود منم رفتم رو لینکش و شمارمو زدم 

زنگ زد بهم هی میگفت اصلا لارم نیست رژیم بگیری لازم نیست ورزش کنی 

اینا درمانه 

۴ملیونم هزینه اش بود 

مگه ول کن بود