2777
2789
عنوان

دکتری دارم یک رشته‌ی جدید رو شروع کنم به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1294 بازدید | 82 پست
نظرت راجب رشته ارشد بالینی چیهمن میخوام ارشد بخونم بنظرت چی بخونم زودتر سرکار برم

راستش من اطلاعی از رشته‌ی روانشناسی ندارم

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک مدت کلاس‌های محمد چرمشیر رو شرکت کردمدوران کارشناسی بودمالان نمیدونم کجا برم اگر جایی رو میشناسید ...

محمد رضا سرشار هم دوره نویسندگی داره 

میتونی دوره های اجرا هم بری بعد متن های ادبی رو حالت پادکست دربیاری

یعنی از کارشناسی میخوای شروع کنی؟

بنظرم چون طول می‌کشه و درساش زیاده ممکنه خسته کننده باشه

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
یعنی از کارشناسی میخوای شروع کنی؟بنظرم چون طول می‌کشه و درساش زیاده ممکنه خسته کننده باشه

فقط کارشناسی بخونم

سی سال🌸

نه درس آکادمیک با ادبیاتی که آدم باهاش حال میکنه فرق داره همینجوری مطالعات ادبی داشته باش چراوقتتو تلف کنی برا مدرکی که به دردتم نمیخوره؟ منم دکتری حقوق دارم والمپیادادبی رتبه کشوری دارم

نه درس آکادمیک با ادبیاتی که آدم باهاش حال میکنه فرق داره همینجوری مطالعات ادبی داشته باش چراوقتتو ت ...

به به 

چه گرایش حقوقی خوندید؟

چقدر با اراده تبریک میگمهرکاری دوست داری بکن و هر چی دوست داری بخون از پس هر کاری برمیای

قربونت برم عزیزم ممنونم ازت❤️