2777
2789
عنوان

دکتری دارم یک رشته‌ی جدید رو شروع کنم به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 82 پست
لیسانس یه ترم مونده آموزش ابتدایی خوندم میخوام ارشد بخونم یه رشته دیگه میگن روانشناسی بازارکار نداره

بستگی به خودت داره هم دوره های من یه سریشون بیکارن یا سرکارای غیرمرتبط رفتن یه سری هم تو همون حیطه روانشناسی مشغولن منتها شما چون لیسانست روانشناسی نیست دستت بسته اس یا باید دکتری روانشناسی هم بگیری چون باید دوتا مدرکت روانشناسی باشه که سازمان نظام مجوز بده بهت

یا اگه بخوای همون ارشد رو فقط  بگیری دستت بسته اس هر کاری رو نمیتونی انجام بدی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم ارشد جامعه شناسی دارم و بدلیل علاقه ام به ادبیات به سرم زده بودمذبرم ارشد و دکتری ادبیات بگیرم. ولی منابعش با اون چیزی که از ادبیات لذت میبریم خیلی فرق داره.ذمثلا واحدهای حافط و سعدی ومولاناش کمه. الان دارم مولوی پژوهی و حافظ شناسی میرم آزاد و تصمیم دارم برای دکتری جامعه شناسی بخونم. 

برات آرزوی موفقیت میکنم.

میتونم چندتا سوال بپرسم؟

راضی هستین از شغل رشتتون؟ کارتون خیلی سخته؟

من واقعا عاشق حقوقم

خیلی رشته‌ام‌ رو دوست دارم اصلا بخاطر علاقه تا دکتری رفتم

ولی واقعا سخت بود 

حجم کاری سنگین 

کتاب‌های حجیم

آزمون‌های متعدد

همون آزمون وکالت سالها استرس بهم داد

شاید اگر برمیگشتم عقب گرایش راحت‌تری رو انتخاب میکردم که هم درآمد بیشتری داشته باشم و هم انقدر سخت نباشه

اما قطعا حقوق میخوندم

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

عزیزم منم ارشد جامعه شناسی دارم و بدلیل علاقه ام به ادبیات به سرم زده بودمذبرم ارشد و دکتری ادبیات ب ...

حتما عزیزم بفرمایید

عزیزم منم ارشد جامعه شناسی دارم و بدلیل علاقه ام به ادبیات به سرم زده بودمذبرم ارشد و دکتری ادبیات ب ...

منم گاهی به سرم میزنه برم کنکور بدم دندون بخونم 

علاقه دارم ولی تاثیرات بیرونی هم هست برای همین  میگم همین رو به سرانجام خیلی خوب برسونم کم از اون نیست

چقد درامد دارید

ثابت نیست از وکالت 

ولی دفتری که مدیر حقوقی‌ام ماهی ۴۰ ثابت میگیرم

من هم.۸_۹سالی ازت بزرگترم جات بودم لذت مادریمومیبردم چه خبره عمرتو تودانشگاه بگذرونی همش زندگی خیلی ...

چون همسرم خیلی همراهه

تایم برای کارهای دیگه میارم

گفتم شاید این افسردگی هم تموم بشه

چکار کنم😂

ببین اگه بخوای درامد خیلی خوب داشته باشی هم ارشد هم دکتری باید روانشناسی بگیری

بعد تو ارشد ببینی به چه حیطه ای علاقه داری شروع کنی کارگاه هاش رو شرکت کنی هزینه بیشتر کارگاه ها بالاس بعد بری سازمان نظام مجوز بگیری 

با ارشد خالی اونقدر به درامد خیلب خوب نهایت میتونی بری مدرسه استخدام شی یا دوره های مادر کودک بزاری ولی مراجع نمیتونی ببینی 

چون همسرم خیلی همراههتایم برای کارهای دیگه میارمگفتم شاید این افسردگی هم تموم بشه

هرکی یه جورخوشحاله.ولی بعیدمیدونم هی دانشگاه رفتن آدمو خوشحال ترکنه من جات بودم همین مطالعات وکلاسای آزاد رو دنبال میکردم شیرازم که بایدغنی باشه ازاین لحاظ