2777
2789
عنوان

فک میکردم بی محلی جواب میده 😔

497 بازدید | 37 پست

ولی نداد. فک کردم بعد خیانت های شوهرم اگه بی محلی کنم و برام مهم نباشه خودش خوب میشه میزاره کنار واسه حفظ زندگی تلاش میکنه و رابطه رو درست میکنه من نادیده گرفتمش کامل. الان از خداش هم هست. اونم عین من شده. میتونم قسم بخورم در طول روز نه بهم زنگ نه پیام نمیده. حرف نمی‌زنیم. حتی یه کلمه. دیر میاد خونه. سر یه سفره غذا نمیخوریم. چایی شو بر میداره میره اون ور میخوره. هیچ حرف یا لمس یا هیچی نداریم. تو ماشین و خونه سکوت مطلق. حتی نگاه هم نمی‌کنیم بهم. انگار از خداشه که اینجوری زندگی کنیم. انگار راحته الان.  

درسته من نمیخوام ببخشم ولی توقع داشتم یکم برای زندگیمون تلاش می‌کرد. یکم نازمو میکشید.  ولی اون آدم حسابم نمیکنه   .

چقدر یه آدم میتونه بد باشه باورم نمیشه. خاک تو سرم با شوهر کردنم. واقعا برای خودم متاسفم.  

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

برای خودت چرا؟

برا اون متاسف باش.

این مرد زندگی نیست.

بکش بیرون ، ولش کن.

فقط به فکر خودت باش . تمام!!!!!

رفتی میره، تو حالا هی به پاش بسوز و بساز......🥀🖤

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی بهت گفت توجه از کسی برداری ، بهت توجه میکنه؟

کسی نگف. خودم انجام دادم 

تو شوهرت بهت خیانت جنسی کنه میتونی بهش توجه کنی ؟

اشتباه کردی گل نازم اشتباه کردی خیانت یعنی اینکه سرشو با یکی دیگه گرم کرده دیگهخوب معلومه از خداشه ت ...

اره.  راحته الان. 

کسی نگف. خودم انجام دادم تو شوهرت بهت خیانت جنسی کنه میتونی بهش توجه کنی ؟

اون اولاش قهری نکردی نیامد منت کشی،

چیزی یادت نمیاد؟

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

برای خودت چرا؟برا اون متاسف باش.این مرد زندگی نیست.بکش بیرون ، ولش کن.فقط به فکر خودت باش . تمام!!!! ...

باهام عین یه دستمال کاغذی رفتار میکنه. 

قشنگم ربطی ب تو نداره خودت و سرزنش نکن کسی ک خیانت میکنه ذاتش خرابه

نمیتونی جدا بشی؟

بچه دتری؟

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯
اون اولاش قهری نکردی نیامد منت کشی،چیزی یادت نمیاد؟

چرا قهر کردم. طلبکارم بود. بهم تهمت زد جلو خانواده ها میگف این خودش خرابه میده و فلان. بعدم هیچ تضمینی نداد بهم و برم گردوند. 

قشنگم ربطی ب تو نداره خودت و سرزنش نکن کسی ک خیانت میکنه ذاتش خرابهنمیتونی جدا بشی؟بچه دتری؟

نه الان فعلا نمیتونم. خانوادم اصلا براشون مهم نیس. میگن زندگی تو بکن. دوتا بچه دارم. اگه نداشتم فرار میکردم

نمیتونم بگم چقد درسته این اتفاق اما به نظرمسرت کن تو گوشی وبخند ومرتب هواست به گوشی باشه الکی ببین و ...

کردم. براش مهم نیس