2777
2789
عنوان

فک میکردم بی محلی جواب میده 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 37 پست
بگو پس طلاق عاطفی منم میرم با کسی رفیق میشم عجباااااا

همین الانشم طلاق عاطفی گرفتیم خیلی وقته. منتها اون هر کاری دوس داره میکنه اما من با هیچ کس نیستم. نمیتونم. از من برنمیاد. من دوس دارم سالم زندگی کنم. 

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

من مطمئنم یه زن تو هر شرایطی میتونه خودشو نجات بده ما قوی تر از اونی هستیم ک مردا حتی تصور کننتوام م ...

مممنونم. 🩷

کاش تموم شه این روزام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه جواب نمیده و درست نمیشه با این روش !! قابل پیش بینی بود ولی خب شما خودتونم نمیخواید اوضاعو درست کنید و قدمی بردارید، چون ازش بدتون میاد و اونم بخاطر این رفتارها ببشتر غرق میشه تو فساد و اعتیاد و ..

درنتیجه هر روز دورتر از دیروز میشید و عدم ارامش و افسردگی و حال بد گریبانگیر همه تون میشه 

معلومه جواب نمیده و درست نمیشه با این روش !! قابل پیش بینی بود ولی خب شما خودتونم نمیخواید اوضاعو در ...

نمیتونم تظاهر الکی کنم.  

باهام عین یه دستمال کاغذی رفتار میکنه.

مجبور نیستی بمونی.

خودت از بچه هات مهم تری .

اول خودت، تو باید آرامش داشته باشی تا بعد بتونی بچه هات رو درست تربیت کنی.

حرف خانواده و فامیل و این و اون هم برات مهم نباشه.

زندگی تو عه.

نزار دیگران بدبختت کنن. 

تو خیلی با لیاقتی🌷

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

تو به کار خودت ادامه بده 

سعی کن باشگاه بری با بچه هات بیرون بری 

کلا از مغزت خارج کن به خودت بفهمون که از همسرت جدا شدی داری تنها با بچه ها زندگی میکنی 

متاسفانه تو هروز داری بهش فکر میکنی نیاز داری بیاد بهت محبت کن از دلت دربیاره 

ولی خودت و قدرتمند کن واسه خودت و بچه ها زندگی کن 

اصلا بهش فکر نکن دیدی فکرت طرفش رفت خودت و جریمه نقدی کن ببره بنداز صدقه 

مطمعن باش اون یه روزی خسته میشه و بهت نیاز پیدا میکنه از 

نظر محبت وآرامش 

ببین یکی از دوستام همین مشکل تو رو داشت یعنی افسرده شده بود همین کاری ی میگم و کرد بعداز دوسال شوهرش به غلط کردن افتاده بود میگفت فقط ازت محبت میخوام هیچی نمیخام زندگی فقط نیاز جنسی نیس

الانم زندگیش واقعا خوبه اما دوستم دوسال رو مثل زنی طلاق گرفته بود زنگی میکرد میگفت بعضی اوقات میشه دو هفته اینا اصلا تو خونه نمیدم ش وقتی مسموم میرفتم تو اتاقم با بچه ها بودم کلا از دلم در آورده بودمش