2777
2789
عنوان

فک میکردم بی محلی جواب میده 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 37 پست
نه الان فعلا نمیتونم. خانوادم اصلا براشون مهم نیس. میگن زندگی تو بکن. دوتا بچه دارم. اگه نداشتم فرار ...

ببین گلم سخته خیلی زیادم سخته 

ولی اصلا ب خانوادت و نظرشون اهمیت نده

تو راه خودت و برو 

چجوری فهمیدی خیانتشو یعنی مدرک داری؟

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین گلم سخته خیلی زیادم سخته ولی اصلا ب خانوادت و نظرشون اهمیت ندهتو راه خودت و برو چجوری فهمیدی خی ...

باشه. باید قوی بشم 

ببین خیلی مفصله که چطور فهمیدم. از اول ازدواج نشونه میدیدم شک میکردم ولی نمیتونستم ثابت کنم. مثلا تو جیبش کاندوم میدیدم یا تو داشبورد. یا شماره زن تو گوشیش. 

ولی گردن نمیگرف. با شنود تونستم ثابت کنم. صداشم دارم

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

واسه خودت متاسف نباش واسه جنس خراب اون مردا‌باش ‌ بیلیاقتی بیشعوری چشم و گوش نداره که عزیزم. واسه تر ...

حالم از خودم بهم میخوره که بایداین حقارت رو تحمل کنم بخاطر بچه

[QUOTE=392768729]باشه. باید قوی بشم  ببین خیلی مفصله که چطور فهمیدم. از اول ازدواج نشونه میدیدم شک میکردم ولی ن ...[/QUOT

کاش اتقد صبر نمیکردی

ولی الانم دیر نیس این آقا ممکنه بهت بیماری منتقل کنه 

عزیزم شما رو خودت کار کن غم و غصه رو تا یه جایی ب دوش کشیدی دیگه بزارش کنار پاشو خودت و بچه هات اولویتین هنوز کلی راه در پیش دارین کلی خوشی منتظرتونه خدام بزرگه کمکت میکنه اما تا نخای شرایط عوض نمیشه

من میفهمم ک‌ جای تو بودن سخته ولی نذر امام حسین کن تا خدا راه نجات و برات باز کنه

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯
بگو حق طلاق بده جداشیم

خیلی گفتم نمیده. میگه من دشمن زیاد دارم خیلی ها دوس دارن زمین خوردن منو ببینن این کارو نمیکنم.  طلاق نمیدم. 

خانوادش خیلی بهش میگن از زنت معذرت خواهی کن ولی میگه من عمرااااا من فلانی ام. 

[QUOTE=392768729]باشه. باید قوی بشم ببین خیلی مفصله که چطور فهمیدم. از اول ازدواج نشونه میدیدم شک م ...

ممنون عزیزم. آره باید نذر کنم. من امام حسین یه بار دیگم نذر کردم جوابمو داد و کارم درست شد. باید از خودش کمک بخوام. 

دیگه خستم. این آدم منو روانی کرده. دیگه ازش خستم. کاش بتونم رهاش کنم برم

ممنون عزیزم. آره باید نذر کنم. من امام حسین یه بار دیگم نذر کردم جوابمو داد و کارم درست شد. باید از ...

من مطمئنم یه زن تو هر شرایطی میتونه خودشو نجات بده 

ما قوی تر از اونی هستیم ک مردا حتی تصور کنن

توام میتونی مطمئنم خدا برات جبران میکنه همه سختیایی ک کشدی و دردایی ک تحمل کردی و

فقط قوی باش توکل کن و اقدام کن

موفق باشی 😘