2777
2789
یکمی آشفته ای توی رابطت انگار به مشکل خوردی منتظر پیامشیبگو درست گفتم با نه؟🧐

درسته 

رابطه ای ندارم فقط دوست مجازی دارم ک بهش فکر مبکنم 

دوست مجازیم حسی داره؟ بهم فکر میکنع؟ 

چیزی میشه بینمون؟ دیداری چیزی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن فک نکنم داشتع باشع میشه حست بع لین سوالم بگیدوست مجازیم حسی داره؟ بهم فکر میکنع؟ چیزی میشه بینمون؟ ...

به دوست مجازیت حس خوبی ندارم ، براش خیلی جدی نیستی در حد سرگرمی شاید در آینده بتونه دوست داشته باشه

درسته رابطه ای ندارم فقط دوست مجازی دارم ک بهش فکر مبکنم دوست مجازیم حسی داره؟ بهم فکر میکنع؟ چیزی م ...

اینو نمیدونم ولی طبق تجربه هرچی بیشتر با یه پسر صحبت کنی دوست مجازی کم کم حس پیدا میکنه خود به خود درخواست میده برید تو رابطه 

سعی کن وقتی چت میکنی شاد باشی بگید بخندین باهم از غم غصه نگید بهش نزدیک بشی احتمال زیاد درخواست بده

به دوست مجازیت حس خوبی ندارم ، براش خیلی جدی نیستی در حد سرگرمی شاید در آینده بتونه دوست داشته باشه

درسته 

خب چون حتی دیدار هم نداشتبم 

بنظرت دیدار داریم ؟ کی؟

اون بهم فکز هم نمیکنه،؟

عه منم بگوو

مطمئن نیستم میترسم گند بزنم به زندگیت😂🥲

برای خودم حس ششمم خوب بوده همیشه برا بقیه امتحان نکردم 

اونی که دوسش داری ، تو براش یجورایی ناشناخته ای ، می‌تونه در آینده عاشقت بشه به شرطی که خودت و یکم یکم نزدیکش کنی 

بنظرم دارین کیِ.ش و نمی‌دونم ، فکر می‌کنه اما نه جدی

بنظرت اگه داشته باشبم 

از نزدیک ازم بیشتر خوشش میاد یا کمتر ؟ چه فرقی میکنه نظرش درموردم ار نزدیک؟

الان ک فکر میکنع با دختترای ک صحبت فرقی دارم اصلا؟

بنظرت اگه داشته باشبم از نزدیک ازم بیشتر خوشش میاد یا کمتر ؟ چه فرقی میکنه نظرش درموردم ار نزدیک؟الا ...

نظر من و بخوای کم کم پیش برو و ببین چیا و دوست داره و از چه مدل آدمی خوشش میاد و خودت و کم کم تو دلش جا کن ، بزار اون اول پیشنهاد دیدار حضوری و بده نه تو 

نظر من و بخوای کم کم پیش برو و ببین چیا و دوست داره و از چه مدل آدمی خوشش میاد و خودت و کم کم تو دلش ...

اگه آروم آروم پیش بری ، حس میکنم می‌تونه دوست داشته باشه ، اما خودت و آویزون یا سرد جلوه نده تعادل و رعایت کن