2777
2789

منم داد زدم مگه من راضیم  بدهکارم شدم دیگه امروز  آنقدر سر بچه رو میگه تا من دق کنم  یعنی اگه زخم بدی میشد منو سکته میدادن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقی که نباید میفتاد حالا افتاده 

یه صدقه بده پاشو ببر دکتر به جای دعوا و جر  بحث

چون هر دو عصبانی هستین ممکنه دلخوری پیش بیاد

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
اتفاقی که نباید میفتاد حالا افتاده یه صدقه بده پاشو ببر دکتر به جای دعوا و جر بحثچون هر دو عصبانی ه ...

آخه  یخ گذاشتم بهتره اگه بی قراری اینا کرد میبرم اخه من دارم دق میکنم اینم بهم سرکوفت میرنه

به مادر شوهرت چه ربطی داره دایه مهربان تر از مادر شده 😑بچت و حتما ببر دکتر

اخه دوسش داره به کنار ولی منم مادرشم من دارم دق میکنم این بهم سرکوفت میزنه ب خدا آنقدر بهم فشار میارن دائم نگرانم که چیزیش بشه بهم سرکوفت بزنن

اخه دوسش داره به کنار ولی منم مادرشم من دارم دق میکنم این بهم سرکوفت میزنه ب خدا آنقدر بهم فشار میار ...

اهمیت نده . جوابشون بده نذار بهت بی احترامی کنن . بچه با افتادن بزرگ میشه دیگه . یه بار دیگه همچین اتفاقی افتاد خیلی رک بگو میدونم نگرانید ولی بهتره دخالت نکنید از من بیشتر دوسش ندارید که 

کاسه داغ تر از آشه

به خدا آنقدر بهم فشار میارن از شرمم جایی نمی‌برم که نکنه چیزیش بشه دقم بدن یدونه پارک میرفتم دیگه نمیبرم میگم بچست  میدوه میخوره زمین دیگه من از حرف اینا تمامی ندارم

اهمیت نده . جوابشون بده نذار بهت بی احترامی کنن . بچه با افتادن بزرگ میشه دیگه . یه بار دیگه همچین ا ...

اخه میبینی جوابم میدم میگه  تو خجالت نمکشی سر من داد میزنی انکار که من آدم نیستم یه چیزی بگم باید بریزم تو خودم

اخه میبینی جوابم میدم میگه تو خجالت نمکشی سر من داد میزنی انکار که من آدم نیستم یه چیزی بگم باید بر ...

داد نزن با احترام بگو . اونم داد زد اجازه نده زنگ بزن پدر مادرت بیان بگو این سر من داد زد 

به خدا آنقدر بهم فشار میارن از شرمم جایی نمی‌برم که نکنه چیزیش بشه دقم بدن یدونه پارک میرفتم دیگه نم ...

توکل به خدا کن ببر هر جا دلت میخواد 

به حرفاش هم توجه نکن 

اینجوری هم بچه اذیت میشه هم خودت 

بچه گوشه گیر بار میاد 

مگه ماها چطور بزرگ شدیم 

خودش چطور بچه بزرگ کرده 🫤

به خدا آنقدر بهم فشار میارن از شرمم جایی نمی‌برم که نکنه چیزیش بشه دقم بدن یدونه پارک میرفتم دیگه نم ...

اصلا چرا مادر شوهرت باید بدونه بچت افتاده . چرا بهش میگین . به نظر من کلا چه مادر شما چه مادر همسرتون تو جایگاهی نیستن که تو اینجور موارد دخالت کنن