2777
2789

؟

خیلی دلم میخاد همسر آیندم و تو خواب ببینم.چله سوره حشر و یس و زیارت عاشورا و متوسل شدم ب امام ها و امامزاده ها اما فایده نداشت.

سنم زیاد نیست ۲۱ سالمه ۳ساله ک جداشدم 

خاستگارهم دارم اما مناسب نیستن.اما چون قبلا متاهل بودم خیلی احساس تنهایی میکنم 

همسر سابقم ۲ساله ازدواج کرده بیشتر دوستام حتی بچه هم دارن.اما من واقعا احساس تنهایی میکنم.خونه پدرم خیلی بهم سخت میگذره تو جامعه بهم سخت میگذره .دلم میخاد خونه زندگی خودم و داشته باشم اما ازدواجم جور نمیشه.هم شاغلم هم دانشجو.

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

فکر میکردم کسی که یبار سرش به سنگ خورده درس عبرت گرفته ولی میبینم نه فایده نداره

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر میکردم کسی که یبار سرش به سنگ خورده درس عبرت گرفته ولی میبینم نه فایده نداره

یه بار انتخابم اشتباه بود قرار نیست تا اخر عمر تنا بمونم و ازدواج نکنم چون قبلا یه انتخاب اشتباه داشتم.شما دستت موقع آشپزی بسوزه دیگه آشپزی نمیکنی؟تا اخر عمر گشنه میمونی؟

همهدخترهادوست دارن عروس بشن مادر بشن و خونه زندگی خودشون و داشته باشن 

حرفتون خیلی بی منطق بود.وگرنه خاستگار دارن اما مناسب نیستن رد میکنم منتظر یه آدم مناسبم 

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

چهله حق شناس بگیر

خیلی سخته نمیتونم

یه بار انتخابم اشتباه بود قرار نیست تا اخر عمر تنا بمونم و ازدواج نکنم چون قبلا یه انتخاب اشتباه داش ...

انتخابت اشتباه بود الانم اشتباهه

۲۱ سالگی واسه ازدواج خیلی خیلی زوده حداقل ۲۴. ۲۵ 

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

انتخابت اشتباه بود الانم اشتباهه۲۱ سالگی واسه ازدواج خیلی خیلی زوده حداقل ۲۴. ۲۵

من واقعا رفتارم مثل این دختر بچه های ۲۰ ساله نیست خیلی دلمرده شدم حتی مادرم شوق و ذوقش بیشتر از منه همه فکر میکنن من مادر مامانمم 

در این حد هستم .بخاطر سختی هایی ک کشیدم رفتارم بچه گانه نیست و نتونم یه زندگی و اداره کنم.واقعا از پس یه زندگی برمیام. احساس‌های میکنم دارم خفه میشم مثل یه مرد باید روپا خودم وایسم و کارامو انجام بدم.کاش حداقل ماشین داشتم کارم راحت تر میشد اما ماشین هم ندارم.نمیدونم چطوری بگم تا متوجه بشی اما زندگی من ب شدت سخته خدا سر هیچ کس نیاره