2777
2789

شما هایی که از معلمی که شغل انبیاست متنفرید کاش هرگز وارد این شغل نمیشدید صندلی معلمی رو اشغال نمیکردید میزاشتید واسه کسی که عاشق معلمی و بچه هاست

حیف دسته گل های مردم بیفتن زیر دست اینجور معلما

نیاید بگید تو معلم نیستی حالیت نیست من سال ها آموزشگاه های مختلف درس دادم شاگرد خصوصی داشتم از همه مدل و سن معلمی کار سختیه ولی عشق میخواد

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا ک باهات موافقم

بچه ی من کلاس اول ی معلم داشت فوق العاده خااااانم واقعا دلسوز و مهربان بود

ولی امان از معلم کلاس دوم

کاری کرد سه نفر بودیم بچه هامون رو جابه جا کردیم

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸

چی شده؟؟

منم امسال سال اول معلمیم هست خیلی میترسم 

یوقت ناخواسته اشتباهی بکنم که با والدین بیان و رفتارم بد باشه 

نمیدونم چطوری قرارها رفتار کنم تو کلاس و چیکار کنم 

خیلی استرس دارم 

اکثر معلما دلسوزن ولی توشون پیدا میشه که خوب نیستن

همسایمون معلمه...بعد تدریس میاد سنگ قبر می‌تراشه...بعدش سرک میکشه ب کارگاه ام دی اف ک شراکت داره...وقتی میبینیش خستگی همراه با حرص وطمع از هیکلش میباره..خب این چیو میخاد انتقال بده ب بچها

چی شده؟؟منم امسال سال اول معلمیم هست خیلی میترسم یوقت ناخواسته اشتباهی بکنم که با والدین بیان و رفتا ...

همین که بچه ها رو دوست داشته باشید کافیه من مطئنم شما معلم خوبی خواهید شد

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...