2777
2789
عنوان

مهمون شهرستانی داشتن خیلی سخته

190 بازدید | 15 پست

ما میریم مثلا عروسی من ارایشگاهم رو تهران میرم و مستقیم تالار

اونا بخوان بیان تهران عروسی باید از حداقل یه شب قبل بیان بمونن حموم برن و….

کلی زشته به خدا 

میگن اخه راهمون دوره باید زودتر بیاییم آماده بشیم 

بعد ما میخوایم بریم ارایشگاه نمیشه این همه ادمو بزارم برم باید وایسم ناهار درست کنم 

کاش آدما درک میکردن دیگه دوره و زمونه چند شب خونه کسی خوابیدن گذشته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناهار درست نکن خب

مطمئنا اونا میفهمن که شما هم کار داری

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

این بلا سر منم اومد

عروسی یکی از بستگان ھمسرم بود

15 نفر از فامیلای شوھرم از شھرستان اومدن خونہ من خوابیدن

حالا منم 10 صبح باید سالن میبودم

با ھمسرم دعوام شد کہ نمیتونم ناھار براشون بزارم

زنگ زدم مادرشوھرم گفتم زنگ بزن بہ فامیلات بگو ناھار بیان خونہ خودت

حالا ما میریم شھرستان برا عروسی خونہ ھیچکس نمیریم 

از قبل خونہ اجارہ میکنیم

خدا بہ دلی کہ دریا باشہ کشتی میدہ

سخته 

برای ماهم اتفاق افتاده سه روز مونده به مراسم از تهران اومدن پلاس شدن خونمون 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

امضات هم به دلم انداخت.به امید درست شدن همه چی

فدات عزیزم🫶🌷

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)