2777
2789
عنوان

اگه من مثل دخترای دیگه بودم اون هیچوقت ولم نمیکرد💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2017 بازدید | 143 پست
هرچی میکشیم زیر سر همین خونوادس با افکار قدیمی و پوسیدشون ، ببین عزیزم ایشون الان ماماست و جایگاه اج ...

نه اتفاقا خانواده های درست حسابی هیچوقت عکس نمیخوان،خودشون میان طرف و میبینن 

عکس گرفتن برای ازدواج واقعا توهین به اون دختره و با اون عکس هرکاری بخوان میتونن انجام بدن 

من که اصلا خوشم نمیاد عکسم بین اینو اون دست به دست شه بعد هی نظر خواهی کنن از فامیلاشون که ببین به نظرت خوشگله؟ زشته؟ چاقه؟ لاغره؟

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترایی مثل تو روح بهتری دارن

اما متاسفانه توجه ها به ظاهر رفته متاسفانم نداره چون کسی که توجهش به ظاهره ادم چندان اوکی ای نیست

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
عزیز من دوبار اشنا شدم فهمیدن من تو اجتماع نیستم پیج پرایوت که عکسای خوشکل داشته باشه ندارم مسافرت ن ...

وقتشه از نقطه امنت بیای بیرون... یه پیج بزن عکستو پروف کن ولی نذار بزرگ شه پروفت ک بتونن شات بگیرن ازش،،زیر پستا کامنت بذار فالور اومد برات ریکوئستشو بپذیر،، عکستو رو تایمر بده بهشون،، شماره بده و بگیر،، شد شد  نشدم برو سراغ کیسای بعدی فقط اعتماد نکن

کاری به قسمت تعصب خانواده ات ندارم ولی باید به این بلوغ برسی که تو نیاز به نمایش گذاشتن خودت ندادی ع ...

دقیقا منم همینو بهش گفتم 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
وقتشه از نقطه امنت بیای بیرون... یه پیج بزن عکستو پروف کن ولی نذار بزرگ شه پروفت ک بتونن شات بگیرن ا ...

تو اینستا شوهر پیدا کنه؟!🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

ببخشید شما متولد چندین؟باورم نمیشه

شما خیلی ساده ای که از هیچی این جامعه خبر نداری، اتفاقا سنم از شما کمتره ولی سواد رسانه ایم خیلی بالاتره