2777
2789
عنوان

سگ‌ به اون روزی که اومدم تجربی سگگگگگگ

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 63 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منتظر نتایجیم

صبر کن نتابج بیاد ان شاالله یه رشته خوب قبول شدی

اگه هم نشه که دنیا به آخر نمی‌رسه برو دانشگاه آزاد و برای ارشد درس بخون دانشگاه خوب قبول بشی

یا پشت کنکور بمون یا در کنار دانشگاه آزاد درس بخون و سال بعد کنکور بده

من خودمم سال اول قبول نشدم یه سال پشت موندم

⭕آقایون ریپلای نکنن و تو تاپیکم پست نذارن

من ثبت نام کردم برای تجربی به نظرتون خوبه؟من میگم کار نشد نداره و با پشتکار میشه می‌خوام از روز اول ...

اگه بخونی با استعدادی که داری و این معدل حتما یه رشته خوب میاری موفق باشی عزیزم

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

والا ای همسایه ما ۵ درصد داشت میگفت ۵ درصد تاثیری نداره نخونده ژنتیک قبول شد

۵ درصد هم بی تاثیر نیست

درخواست دوستی ندین❌️لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن ❌️❌️❌️❌️❌️❌️

واقعا اگه قبول نشم ابرو م میره

چرا آبروت بره؟

مگه بقیه کنکور تجربی دادن و از شرایط تو خبر داشتن؟ مگه میدونن چطور درس خوندی چقدر خوندی

بقیه فقط بلدن نیش بزنن 

قبول نشی یه چیز میگن 

یه رشته معمولی قبول بشی یه چیز دیگه میگن

حتی رشته تاپ قبول شی باز کسی که بخواد زخم زبون بزنه حرف برا گفتن پیدا میکنه

⭕آقایون ریپلای نکنن و تو تاپیکم پست نذارن

حاضرم قسم بخورم هرچقد مفهومی بخونی باز،طراح سوال ازقبر دایناسورا هم سوال طرح میکنه

والا 😃😃

میکم ۵ درصد تاثیر داره ؟ میخوام بفهمم دختر همسایه چطور قبول شده چون خیلی پز میده

باسوابقا آبرورو میپوشونه نزار بفهمن باسوابق بوده الکی رتبتو کمتر بگو

کدوم رشته اخه؟ 

من ژنتیک و میکروبیولوژی نظرمه که حداقل به رشته خودم نزدیکه .که میگن کار نداره

درخواست دوستی ندین❌️لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن ❌️❌️❌️❌️❌️❌️

وقتی میبینم اطرافیانم کسایی هستن که حتی یکبارم کنکور ندادن و کلا با معدل رفتن دانشگاه و الان موفقن . ...

خب تو هم با معدل برو یه رشته اینده دار

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی