2777
2789
عنوان

سگ‌ به اون روزی که اومدم تجربی سگگگگگگ

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 63 پست
خدا فقط اینده مو بخیر کنه چند دقیقه پیش داشتم گریه میکردم واقعا نمیدونم چی در انتظارمه

حتی رشته های باسوابقشم داغونه علوم دامی 😂محیط زیست وکشاورزی بازار کارشون صفره فقط روانشناسی یکم بهتره باحسابداری هرچی آت آشغاله انداختن باسوابق 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرص نخور عزیزم

وقتی میبینم اطرافیانم کسایی هستن که حتی یکبارم کنکور ندادن و کلا با معدل رفتن دانشگاه و الان موفقن ...

واقعا ناراحتم  

نمیدونم چی پیش میاد واسم

درخواست دوستی ندین❌️لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن ❌️❌️❌️❌️❌️❌️

مطمئنی نخوندم؟‌کل متقاضی انسانی و ریاضی و زبان و هنر شاید بشه اندازه کل تجربی

مگه من گفتم نخوندی که دعواشو با من میکنی؟؟؟

گفتم بخونی تجربی ایندش بهتره و بیخودی حسرت اون ادم رو الان داری میخوری

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
چرا خب؟پس اونایی ک رفتن و موفق شدن چطور رفتن؟همینطور ک اونا تونستن منم تلاش خودمو میکنمبه نظرت تغییر ...

بشدت سخته حتی اونایی که زرنگن هم کم آوردن منم تجربی بودم زیست دوازدهم بشدت سخته واقعا باور نمیکنی یدور نگاه بنداز ببین چطوریه تادستت بیاد عزیزم 

حتی رشته های باسوابقشم داغونه علوم دامی 😂محیط زیست وکشاورزی بازار کارشون صفره فقط روانشناسی یکم بهت ...

ولی مثلا رشته انسانی و ریاضی 

مهندسی ها ‌. حقوق . روانشناسی و ....

میشه با سوابق رفت .

شانس ما تجربیاس کلا

چرا خب؟پس اونایی ک رفتن و موفق شدن چطور رفتن؟همینطور ک اونا تونستن منم تلاش خودمو میکنمبه نظرت تغییر ...

ان شاالله موفق باشی عزیزم‌...

باید خودت تصمیم بگیری واسه خودت 

مگه من گفتم نخوندی که دعواشو با من میکنی؟؟؟گفتم بخونی تجربی ایندش بهتره و بیخودی حسرت اون ادم رو الا ...

دعوا نیست عزیرم 🤍🌸

واقعیت رو گفتم

عزیزم بزار بره زیست دوازدهم فصلای چهار به بعدو باشیمی دوازدهمو بخونه بیاد تاپیک بزنه 😂

کار نشد نداره 

اگه درست و اصولی پیش بره 

ولی بازم خودش باید واسه خودش تصمیم بگیره