2777
2789
عنوان

چی بخورم پریود شم

60 بازدید | 2 پست

بچه ها من تو سونوم تنبلی تخمدان اومده بود ولی چون پریودم منظمه و هیچ علامتی ندارم دکتر پیگیر نشد ،ذخیره و اینام هم خوب بود ، خودم خودسر شروع کردم ب روغن درمانی و چند تا دمنوش ساده ، این ماه برای اولین بار اقدام  داشتم (روز آخر تخمک گذاریم)و از اون روز درد تخمدان و کلی علائم دیگه داشتم .برای اولین بار ۶ روز عقب انداختم  امروز رفتم بتا دادم منفی بود ، دکتر ازمایشگاه گفت اگ اقدام داشتی دو هفته دیگ دوباره ازمایش بده ، ولی من چشمم آب نمیخوره ،حالا چی بخورم ک پریود شم؟ تو ده روز اخیر خیللللی علائم بارداری و پی ام اس داشتم ، درد پریود ،نفخ ، درد سینه ،یبوست .ترشحات سفید رنگ و ...

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

دمنوش و عرق رازیانه، بو مادرون، بابونه، زعفرون 

اینا هورمون زنانه دارن اما زیادش اصن خوب نیس من یه تایمی رازیانه زیاد خوردم تپش قلب گرفتم 

زعفرون بهتره ولی اونم اگه دیدی جواب نمیده ولش کن 

ببین اگه حساسیت نداری شبا موقع خواب چن قطره روغن نارگیل اصل بریز تو نافت

منم مث شما تنبلی دارم و پریودم نامنظمه دفعه پیش شبا موقع خواب روغن نارگیل میریختم چهار پنج قطره تو نافم بعد یکی دوروز پریود شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.