2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم یبار بیدار شدم دیدم بالشتم پر خونه دیدم خون دماغ شدم عادیه نگران نباش ولی اگه دیدی چندین بار شدی ...

دکتر رفتم فشار گرفت گفت اگه باز تکرار شد بروبیمارستان 😕

نه فشارم ۹ بود از فشار نبود

مادرم خون دماغ کرد مال فشار بود..پس گرما زده شدی ،یا مویرگای بینیه یهو خونریزی کرده .با آب سرد و خنک صورتت بشور 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

بچه ی من تقریبا هر روز همین داستان هست.اونم شدید. فقط با زور کرم نمی زارم خون دماغ شه

چند سالشه،؟..پسرمنم وقتی کوچیک بود همش خون دماغ بود ،وای هوا گرمی یوقتا بیرون بازی میکرد یهو میومد لباساش پر خون ،دکتر بردم گفت از مویرگاش و باید بسوزونم ..ولی خودش بزرگ شد خوب شد 

چند سالشه،؟..پسرمنم وقتی کوچیک بود همش خون دماغ بود ،وای هوا گرمی یوقتا بیرون بازی میکرد یهو میومد ل ...

۵ سالشه.خدا رو شکر که خوب شد پسرت

منم بچگیم همین بودم. روزی حداقل دو بار کرم می زنم بینیش. ظهر ها نمی برمش بیرون. گاهی حتی به خاطر این که اسپیلیت رطوبت بینیش رو می گیره خون دماغ میشه.داروهایی که دکتر می گفت رو می زدم بعد یه مدت دوباره خون دماغ بود.گلوش و بینیش پر خون می شد.عق میزد.،الان با وازلین کنترل شده

۵ سالشه.خدا رو شکر که خوب شد پسرتمنم بچگیم همین بودم. روزی حداقل دو بار کرم می زنم بینیش. ظهر ها نمی ...

پسر منم همین حدودها بود ،خودش بمرور خوب میشه نگران نباش