2777
2789

اصلا یه حس خاصی به مرگ دارم وقتی ناراحتم و حالم بده با فکر مرگ خیلی آروم میشم شما هم این جورین

راستی چه خوبه که مرگ هست 

حالم خوب نیست میشه برای جور شدن کارام دعا کنی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب  یه علتی که تمرین کنیم به آرامش برسیم همینه به مرگ فکر کردن 

نه همه اش باید زندگی کنیم و در برابر سختی ها سخت نگیریم و دووم بیاریم چون ته تهش میرسیم همه به مرگ 

غصه و استرس هم بخوری بازم مرگ میاد پس بهتره که غصه نخوری

من چون اعمال جالبی ندارم ناراحت میشم از اینکه بمثغرم

واای چه اعترافی برو پیش کشیش بخشیده شی😆

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
به اعتقادات هم احترام بذاریم

شوخی بود زیاد پیچیده اش نکن

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬