2777
2789

از پولاش خرج کنین؟ 

یه دعوایی کردیم هرچی خواست گفت از بی ریشه ‌و بی اصل و نسب گرفته تا کارمند بودن مامان جاریمو کوبید تو سرم گفت چون مامانش فلانه،اون از تو بالاتره یا برگشت گفت فلانی از تو پیش من راحت تره(وراج بودن رو نشونه ی راحتی میدونه چون جاریم وراجه و با مردای تو خیابون حتی گرم میگیره ولی من پرحرف نیستم و مثل اون دائم حرف نمیزنم)،خلاصه کلی تحقیر شدم و حرف شنیدم 

حالا میخوام برم بیرون برا بچه هام کفش و جامدادی اینا بخرم 

خودمم چندتا چیز لازم دارم ولی غرورم نمیذارهاز پولای اون کثافت خرج کنم دلم پره ازش 

از طرفی هم پول به بقیه میده حتی انقد به یه زنه به اصطلاح فقیر پول داده طرف طلب کار شده یبار به پسرم گفته بود بابات بهم بدهکاره

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

حتی اگه ۲ تا بچه داشته باشم 

اگ اینطوری تحقیرم کنه

رهاش میکنم. 

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۹۰ میلیون تو حساب بود برداشت ۳۰ تومنشو‌داد به دوستش 

گفتم چرا دادی؟؟دوباره داد و بیداد کرد که به تو ربطی نداره من حتی اسمتم از گوشیم پاک کردم و …

خانمایی که مخالف استقلال زن هستید، تحویل بگیرید. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

اون تاپیکتون یادمه...بی خیال باباتو نگیری میره خرج همونا میکنه...اون پول حقته...داری تو اون خونه زحمت میکشی برای همه..

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

اون پول اون نیست پول خودته

اصلا با این حرفا نمیتونم اروم شم 

همش حس می‌کنم وقتی چیزی می‌خرم منت رو سرمه 

بخدا همین الان ۶۰ میلیون تو حساب هست ولی غرورم اجازه نمیده برا خودم خرج کنم البته اون پولم مطمئنم میده به اینو اون 

شوهر منم بد دهنه.

بااین تفاوت مامان من کارمنده ولی هرچی میشه میگ چون مامانت کارمنده محبت مادری ندیدی ول بودی تو خونه اینو اون

اخرگفتم توکه ننه بابات بالاسرت بودن پس توچرااینجوری شدی.

امروزم که بعد یه هفته درگیری خونه گرفته بودم میخواستم ک برم😔

بمیرم واس پسرم شوهرم گفت مامانت میخواد بره

گف دلم براش تنگ میشه

ولی ببین خرج کن اصلا رحم نکن.بمنم میگ میرم سرکار بخاطر تو

گفتم سرکاری که میری چیزی واسم خریدی؟ همش چیزای ارزون ارزون واس خودمو بچه دارم میخرم بیابگو برات فلان چیزو خریدم بالایه تومن باشه.بعد منتشو بزار.هرچی میخری برا خونت میخری نه من.

من عصبی شدنی از پس اندازخودم خرج میکنم خبر نداره البته که پول دارم ازواس اونم جمع نکردم ک بگم اره پول اونه

خلاصه الان کم شده اعصابم خورده از حلقومش میکشم بیرون

پول شوهررو بردار خرج کن جامدادی بخر ۲۰۰ ولی ۴۰۰بگو پولش. شد ۲۰۰اونو ورداربراخودت

اون تاپیکتون یادمه...بی خیال باباتو نگیری میره خرج همونا میکنه...اون پول حقته...داری تو اون خونه زحم ...

اره دقیقا آخرش هم برا همونا میشه 

۴۰ میلیون داده داداشش گفتم چرا نمیگیری؟؟گفت دادم به داداشم به تو ربطی نداره 

همین داداشش زنش همیشه تو ارایشگاهه فکر و ذکرش مدل ناخنشه 

حتما داره که خرج میکنه