2777
2789
عنوان

سریال مهمان کشی

91 بازدید | 5 پست

من خیلی اینطور سریال های تاریخ اسلام و ائمه ع رو دوست دارم، مهمان کشی رو هم همینطور

ولی این قسمت ۳۱ که جناب مسلم دستگیر میشه خیلی رفت رو مخم، با اینکه اکثر کتب گفتن حضرت مسلم جوری می جنگید که مجبور شدن براش تله درست کنن تا گیرش بندازن ولی تو این فیلم طرف میگه امان نامه بهت میدم حضرت ی شرط میذاره و قبول می کنه و شمشیر رو میندازه!!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اتفاقی این فیلم و دیدم چرا مثل فیلم های دیگه حالت کتابی صحبت نمیکنن و عامیانه حرف میزنن😁

آره یه تفاوتش با سریال های تاریخی دیگه اینه که عامیانه حرف میزنن فقط بعضی جاها یهو کتابی میشه...

آره یه تفاوتش با سریال های تاریخی دیگه اینه که عامیانه حرف میزنن فقط بعضی جاها یهو کتابی میشه...

اره من که نمیتونم ارتباط بگیرم ولی جالبه که بازیگرای معروفی هم داره که ببشتر سینمایی کار میکنن تا سریال