2777
2789

ماهی ۴۰ حقوقش بودالان شده ۵۰ خودم رسیدشو دیدم

دو سه روز اول حقوقش خرج میکنه چیزی بگم تاحد ممکن نه نمیگه

این ماه گفتم دمپایی میخام خراب بود دمپاییم،یک میلیون دمپایی خریدم و کیف پول ولباس خاب اینا وچند قلم وسیله سیسمونی بچم مثل پتودورپیچ ونویسنده لباس کودک،براخووشم لباس ودمپایی خرید ومیوه و غذا براخونه

همه اینا رو هم شاید ده تومن شدشایدم نشد

مشکل اینجاست ک این حقوقه وخرج کردنه فقط تا همون دوسه روزهست،وبعدش یک ماه نیست

یعنی موجودی کارتشوصفرصفرمیکنه،درحدی ک من بگم یه بستنی بخر یا یدونه موز یا یه شارژپنجاهی میگه ندارم

اگه خودت داری بخر

قبلا دربارش گفتم،انگار میبره توارز دیجیتالی چیزی نمیدونم چ گندی میزنه توش

من از خودم ی پولی داشتم ولی قایمش کردم برا روز مبادا

الان چندروز دیگه من سونو ۳۰ هفتگی دارم مطمئنم میگ ندارم،و باید از کارت مخفیم خرج کنم یا سونونرم،روزهاست دلم انبه میخادانقد گفتم به یدونه انبه هم راضیم ولی نخرید،یا حتی ی بستنی

حتی مرغ وگوشتم نداریم توخونه هرشب باید بگردم توخونه یچیزی فقط درحد سیرشدن پیداکنم یا برم جایی شاید چیزی آوردن بخورم 

خودشم خیلی خیلی بهش فشاربیاد یه بسته فلافل آماده میخره چندروز همونو میخوره

مثلاالان گرسنم بشه یخچالو بگردم چیزی پیدانمیکنم

مامانمم فعلا خودش توشرایط بدیه نمیتونم برم پیشش

توروخدا ی راهکار موثر بدین من چیکارکنم دعاتون میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب بجای اینکه برید ۱۰میلیون لباس بخرید اول یخچال خونتو پر میکردی ، مشخصا ن شما مدیریت داری ن ایشون 

اول ماه بگو ده تومن برات بریزه خودت مدیریت کن برای هوس ها دکتر ها و لوازم مورد نیازت

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

یکی دگ بود که تو حاملگی شوهرش مثل شوهر شما بود شبا هم خونه خواهرش میخوابید عروسی هم نگرفته بود اونجا کاربرا گفتن جدا بشه 

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست ، شبیه دندان پزشک ها که انقد دستمزد بالایی میگیرن که نصف مردم ایران هزینه درست کردن دندون ندارن طبق نظرسنجی 

خودم بودم🤣

ع😆 خاطرم نبود

پس برای ماه بعد بگو ده تومن برام میریزی نریزی جدا میشم

پس شوهرتون همینقد درامد داشت؟ فکر کردم بیکارن تو اون تاپیکه

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست ، شبیه دندان پزشک ها که انقد دستمزد بالایی میگیرن که نصف مردم ایران هزینه درست کردن دندون ندارن طبق نظرسنجی 

خب گلم بجای اینکه دمپایی ۱میلیونی بخری، کمتر میخریدی، بقیه ش رو سیو میکردی.

بنظرم همیشهداینکار رو بکن.روزهای اول که همسرت لارجِ، هرچی میخوای بخری قیمت پایین تر بخر و بقیه ش رو ذخیره کن برای دهه دوم ماه هرچی خواستی بخری

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻