2777
2789

بله عزیزم

از خدا پنهان نیست از شما چه پنهان ، من یک فمینیست هستم !                                             خسته ام از اینکه از زبان مردهای بی خاصیت و احمقی که نصف ضریب هوشی یک زن را ندارند شنیده ام که زن ها منطق ندارند،خسته ام از جامعه‌ای که اگر زنی مورد تجاوز قرار بگیرد زن را مورد خطاب قرار میدهد که چرا حجابت کامل نبود و مقصر می شمارند که مرد را گناه انداخته و از مرد نمی پرسد که چرا مثل یک حیوان رفتار کرده است.خسته ام از جامعه‌ای که اگر زنی مورد خیانت قرار گرفت به او توصیه می کند که صبوری کند و بیشتر به مردش توجه کند.خسته ام از جامعه‌ای که سزای خیانت در آن برای مرد توجه بیشتر و برای زن سنگسار است....                                                                بر من ببخشایید من خسته ام از جامعه ای که حتی معنی فمنیست را نمیداند.                                         به دنبال حقیقت و برابری ، هر چند تلخ باشد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۹۹ هست دیگ سال تولدش همسرمم میگ هنو ۵ سالشه زوده سال بعد باید بره پیش دبستان نمیدونم خودمم امسال وقت ...

شوهرت راست میگه توروخدا ۵ساله درس و میخواد. چیکار بزارین به به حال خودش باشه به موقعش اینقدر درس میخونه کهه

سال بعد بزار یه پیش دبستانی 

همسرم نمیزاره بزارم مهد میگ الکی هزینه نکن بجاش بره پیش دبستان نمیدونم کدوم بهتره

اگه ۶ سالشه امسال باید حتما پیش دبستانی بره مهد کودک یا مدرسه فرقی نداره مهد کودک ها خصوصین بیشتر بهشون میرسن.درسا همونه خودم مربیمهد کودک بودم چندین سال پیش مدرسه بزارین بهتره

اگه ۶ سالشه امسال باید حتما پیش دبستانی بره مهد کودک یا مدرسه فرقی نداره مهد کودک ها خصوصین بیشتر به ...

۵سالو نیمشه متولد ۹۹ فروردینه نیمه اولی میشه نمیدونم امسال وقتشه بزارم پیش دبستان یا سال دیگ