2777
2789
بعضیا کلا همینن پررو و خودخواه ، من از ادمهایی ک ی تنه بلدن همه را حرصی کنن شگفت زده میشم ...هیچی بگ ...

دلمون نمیاد اینطوری اخه 

اره خیلی پررو هستن عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه کوچیکه نگه داری زیادی میخواد واضح جواب نمیدم که یوقت کسی نخونه حالا نه بابا کار دولتی نیست

واه این دیگه چجور مادری کردنه؟ از مجبوری بچه آورده؟ من از خدامه آموزش و پرورش ولم کنه فقط پیش بچه‌ام باشم. حتی یک سال مرخصی بدون حقوق گرفتم که پیشش بمونم. نمیدونم چطور میتونن برای کاری که اجباری هم نیست بچه کوچیک رو ول کنن برن.

هنوز نه اما قراره که بره مامانم حوصله نداره بنده خدا سنشم زیاد نیست اما اعصابش رو نداره

اصلا حوصله هم داشته باشه 

بنده خدا جوون بود بچه های خودشو بزرگ کرد دیگه حالا میخواد استراحت کنه چرا باز باید ۶روز نگه داره اولا که مهد هست 

بعد هم اگه راست میگه سه روز مادر خودش سه روز مادرشوهر

دلمون نمیاد اینطوری اخه اره خیلی پررو هستن عزیزم

خب دیگه مجبورید اولش سفت و سخت بگیرید و بعد ب هفته یکی دوبار راضی بشید ....هرچند همونم از بی عقلی ی مادر میاد ...این بچه تربیتش و روحیش داغون میشه ...اخه کار کردن ب چه قیمتی☹️

مامانم حوصله بچه نداره گفته یکی دوروز در هفتهزن داداشم قهر کرده و به بانو برخورده!

بانو بره به درک بره به جهنم

حالم از هر چی عروس بیشعور و خرفته به هم میخوره

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹

داداشم وضع مالیش جوری نیست که نیازی باشه اصلا به کار کردن منتها خانم معتقده بچه تو مهد باهاش ممکنه ر ...

ببین من نمیگم اشتباه میگه اما از دید من این بچه  عملا بچه داداش شما هم هست دیگه !!!! .  یعنی راه  دوری نمیرهیه دو روزم مادر شما نگه داره بچه رو بخصوص اگه آروم باشه . به نظرم سه روز بده مادر شما سه روزم بده مادر خودش بعد بهشون یه حقوق کوچولو بده داداشت که دلگرم بشن

ببین من نمیگم اشتباه میگه اما از دید من این بچه عملا بچه داداش شما هم هست دیگه !!!! . یعنی راه دو ...

نه معلومه که بچه مال ماهم هست و وظیفه داریم منم عمه شم باید یه فرقی با ادمای توی خیابون داشته باشم 

مامانم کلا این مدلیه حتی به من که یدونه دخترشم میگه از من توقع نداشته باشی

یعنی اینجوری نیست یوقت ما به زن داداش فکر کنیم که از لج این اینطوری کنه مامانم ، من شاید یوقتایی مارمولک باشم اما مامانم بنده خدا خیلی مظلومه