هنوز نه اما قراره که بره مامانم حوصله نداره بنده خدا سنشم زیاد نیست اما اعصابش رو نداره
بیشتر باید رو کمک مادر خودش حساب کنه یا حداقل بچه رو سه روز جای مادرش بذاره سه روز جای مادر شما. البته اگه شرایط داشته باشن که پرستار بگیرن و زحمتی برای بقیه نباشه از همه بهتره. اگه وضعیت مالیشون خوب نیست و مجبوره کمک خرج باشه باهاشون همکاری کنین دیگه زندگی داداش خودتونه. ولی اگه برای تنوع و این چیزا میره سرکار باید خودش یه فکری برای بچه برداره.
اخه مامانمم مظلومهمظلوم ترین مادرشوهری که فکرش رو کنی
مادر من بچه دو ماهه رو نگه میداشت ،که خانوم شاغل بود،بخدا یه روسری برای تشکر از مامانم براش نخریدن هرگز داداشم و زنش
وطنم پاره ی تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دم اون عروس گرم که بی شعوره؟دم عروس بی درک گرم؟متشکرم واقعاالبته مامان من که گفته همون دو روز اما خب ...
بعضیا کلا همینن پررو و خودخواه ، من از ادمهایی ک ی تنه بلدن همه را حرصی کنن شگفت زده میشم ...هیچی بگید قطع رابطه کنه و حتی یک ساعت هم بچه را نگه نمیدارید مگه مواقعی ک با خودپدرومادرش بیاد مهمونی ...حالا خودش میمونه و بچش ....میخواد ببره خونه مامان خودش ، میخواد بذاره مهد ،یا حتی میخواد بذاره تو کوچه به مادرشما مربوطی نیس