2777
2789
عنوان

فرض کنید دخترتون هجده سالش نشده و میخاد ازدواج کنه❌️

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 40 پست

میزنم تو دهنش میگم بشین سر جات😂😂

به شخصه نظرم اینه که خیلی خوبه خانم قبل از ازدواجش مستقل باشه و هر چند بعد از ازدواج درآمد و شغل خودش رو داشته باشه نه اینکه مرد چشمش به دست اون باشه نه خود خانم برای خودش پول جدا داشته باشه این منظورمه. 

و اصلا فرد زیر ۱۸ چه تجربه ای از زندگی داره؟؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه اصرار کرد چی؟هم خودش هم پسره

بالابره پایین بیاد نمیذارم 

نمی‌دونم 

شاید اگر دیدم دارن دیوانگی میکنن چند جلسه ببرمشون یه مشاور ازدواج واقعا کاربلد 

و با خانواده پسره چند روز بریم سفر همگی 

که بفهمم چطور آدمایی هستن

به دنبال وارستگی 

حرف میزنم باهاش قانع نشد کتک

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

بیخود کرد

زیر ۱۸ سال، زیر دیپلم اجازه نداره 

هر وقت سن قانونی رسید حرفش هم می زنیم

بچه زیر ۱۸ خودش تصمیم نمیگیره هورمون ها براش تصمیم میگیرن

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

من ۱۶ سالگی با یکی دوست بودم میمیردم براش قرارمون هم ازدواج بود مامان من و خانواده اون میدونستن ولی مامانم مخالف بود اون زمان فک میکردم مامانم باهام دشمنه همش حرص میخوردم باهاش بد رفتار میکردم اون رابطه بهم خورد ولی من الان روزی هزار بار خدارو شکر میکنم ک مامانم نذاشت 

ی موقعیتی هم همین چند ماه پیش برام پیش اومد مامانم بازم نذاشت تمومش کردم الان ناراحتم ولی میدونم بعدها ممنونم میشم

اینم بگم مامانم خیلیییی دوستانه و بامحبت باهام حرف میزد بهش بگو لج نکنن باهاش

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا....🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

چه اشکالی داره چرا بد میدونیم؟

اگه درست و خوب تربیت شده باشع و تصمیمش قطعی باشع چراکه ن

بهش احترام میزارم

ولی خسلی خیلی مهم هستش که طرف مقابلس ک قراره براش بیاد سرش به تنش بی ارزه

خیلی اوقات ازدواح باعث پیشرفته

بهش میگم میری دانشگاه ۲ سال درس میخونی بعد بهت اجازشو میدم  انتخاب کنی قطعا نظرش عوض میشه میبینه ک هر روابطی اوکی نیست هر کی گف عاشقتم صد درصد تصمینی نیست و اگر دورشو ببینه متوجه میشه اگرم باز خواست ازدواج کنه مانع نمیشم هر چی پیش بیاد 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
وا چه مسخره چرا بدبخت بشه

چون نه آدم ۱۷ ساله انتخاب درستی داره نه مردی که با نوجوون ازدواج میکنه سالمه و دنبال همفکر و همراه زندگی میگرده.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.