2777
2789
عنوان

فرض کنید دخترتون هجده سالش نشده و میخاد ازدواج کنه❌️

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 40 پست
اگه اصرار کرد چی؟هم خودش هم پسره

شده دنیا رو بهم بریزم نمیزارم اگر دیگه زورم نرسید میزارم بره و خودش بفهمه درد من چی بوده

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما میبرم مشاور و میگم باید زیر نظر مساور چند سال دوست بمونن.

دوستانه جلوی ازدواج رو خواهم گرفت و حتما به این فکر میکنم کجا در تربیتم کوتاهی کردم که دخترم در 18سالگی دنبال ازدواجه

با عقلمون که میشه

نظر پدر و مادر خیلی مهمه خیلی ولی اگه یه دختر داشتم به این فکر میکردم که من دیگه خودم زندگی مو کردم شاید مخالفت میکردم اما هرگز باعث حسرتش نمی شدم .

البته رابطه ی عمیقی که با بچه داشته باشی حرفتو گوش می‌کنه پیشنهاد میکردم طرف مقابلشو بشناسنه .

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

نظر پدر و مادر خیلی مهمه خیلی ولی اگه یه دختر داشتم به این فکر میکردم که من دیگه خودم زندگی مو کردم ...

به نظر من با بعضی از آدما حتی نباید در حد یه سلامم همکلام بشی

میدونی چیه، دخترا زود وابسته میشن. شاید بفهمه حتی طرف مقابلش درست نیست ولی به خاطر وابستگی بمونه پاش و آیندشو بسورونه

به نظر من با بعضی از آدما حتی نباید در حد یه سلامم همکلام بشیمیدونی چیه، دخترا زود وابسته میشن. شاید ...

اره خب والا درست میگی ولی دقت هم کنی الان ۹۰ درصد جوونا دیگه برای انتخاب همسر ازادن مثل قدیم نیست که تازه شب عروسی شوهر یا زنتو ببینی .

اره خب والا درست میگی ولی دقت هم کنی الان ۹۰ درصد جوونا دیگه برای انتخاب همسر ازادن مثل قدیم نیست که ...

منم کاملا مخالفم با این قضیه 

آره آشنا بشن ولی با چارچوب 

به خدا پسرای این زمونه گرگن

تازه من خودم 20 سالمه، ولی خوب تجربه کردم که میگم 

منم کاملا مخالفم با این قضیه آره آشنا بشن ولی با چارچوب به خدا پسرای این زمونه گرگنتازه من خودم 20 س ...

صد در صد که ادمو داغون میکنن الان کلا با عشق و عاشقی قبل از ازدواج مخالفم و معتقدم که عشق با شناخت میاد .

دقیییقا منم همینو میگم.. خیلی زمونه بدی شده

ازدواجی که با عقل شروع بشه شک نکن به لطف خدا با عشق ادامه دار میشه اما اگه با دل شروع بشه چون هیجانیه زود فروکش می‌کنه عمیق نیست و با شکستن دل تموم میشه .