2777
2789
عنوان

رابطه با خواهر شوهر

224 بازدید | 28 پست

شماها رابطه اتون با خواهر شوهرتون چطوریه؟؟ رابطه اون با شما چطوریه؟ خواهرشوهر من اصلا به من زنگ و اینا نمیزنه با اینکه از من کوچیکترم هست حتی باهم تا حالا دوتایی بیرونم نرفتیم همش با بقیه میره خیلی دوست داشتم باهاش رابطه خوبی داشته باشم ولی یه جوریه اینم شانس منه

رابطه ای باهاش ندارم 

البته اینکه تو نوزادی وقتی یه روزش بوده فوت شده هم بی تاثیر نیست 😐😑

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دوست دارم اگه خدا خواست زن داداش بهم داد باهاش رفیق باشم ولی بستگی به رفتار اونم داره چرا بهش پیشنهاد نمیدی؟! یعنی تا الان خودت زنگ زدی یا پیشنهاد بیرون رفتن دادی؟! :)

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

من خودم خواهرشوهر هستم، دوست ندارم با زن داداشم صمیمی بشم،

و در کل بهتره با خانواده همسر زیاد صمیمی نشد، 

در ضمن خودم مجرد هستم

ولی از دید خانواده شوهر گفتم... 

تجربه هم ثابت کرده این جور صمیمت ها عاقبت خوبی نداره

من خودم خواهرشوهر هستم، دوست ندارم با زن داداشم صمیمی بشم،و در کل بهتره با خانواده همسر زیاد صمیمی ن ...

من خودمم در اینده خواهر شوهر میشم و خیلی دوست دارم با زنداداشم خوب و صمیمی رفتارکنم که تو خانواده امون احساس غریبی نکنه این همش تو فامیلاهاشون حواسش به دخترعمو و دخترخاله اش هست زیاد با من اونطوری نیست

خواهر شوهر من ۱۰ سالشهمدام باید بهش بگم بشین نکن شیطونی نکن😐خب شاید اونم فکر میکنه تو نمیخای نزدیکش ...

خیلی خودشو میگیره نه من دوست دارم باهاش برم بیام در حد نرمال نه خیلی زیاد

منم دوست دارم اگه خدا خواست زن داداش بهم داد باهاش رفیق باشم ولی بستگی به رفتار اونم داره چرا بهش پی ...

رفتارش کلا یه مدلیه یه جوری رفتار میکنه شوهرم میگه کلا خواهرش غریبه پرسته برای همین منم تا حالا بهش پیشنهادی ندادم