2777
2789
اولش نشناخته الان چرا یه حسود میبینم دورت هم تو رابطتت هم تو خانوادت یا فامیل نزدیکه بهت و نمیدونی ح ...

منم میگید حسش چیه کی پیام میده میریم تو رابطه رسیدن چی داریم کی حدودا ممنونم ازت 

موهای مشکی چشم ابرو مشکی اخلاق مهربون کمی لجباز بله موفق میشی ولی وسط راه نظرت عوض میشه رشته ات عوض ...

عزیزم میگم من یه رشته ی دیکه میخواستم اول برم بعد دیگه نرفتم  و این یکی رو انتخاب کردم ممکنه این تغییر هدف و رشته حس کردین مربوط به همین باشه ؟       

وای بخدا من خیلی حساسم  این دیگه شد فکر من تا ۴ ۵ هفته دیگه   خدا کنه الان آنلاین شین😂🥲😭 من در انتظارت هستم تا صبح جانم😂😂

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میگم من یه رشته ی دیکه میخواستم اول برم بعد دیگه نرفتم و این یکی رو انتخاب کردم ممکنه این تغی ...

بله 

یه مشکلی دورته و یه مریضی که به خودت میرسه یا خانوادت صدقه بده 

و اینکه یه آدم میاد سمتت ازش دوری بگیر اصلا خوب نیست سو استفاده میکنه ازت 

پول میاد سمتت ولی بعد از دست دادن یه چیزی

بله یه مشکلی دورته و یه مریضی که به خودت میرسه یا خانوادت صدقه بده و اینکه یه آدم میاد سمتت ازش دوری ...

میشه برای منم بگی

دانشگاه قبول میشم اونی که میخوام؟

علی برمیگرده؟

خداهست 

بله یه مشکلی دورته و یه مریضی که به خودت میرسه یا خانوادت صدقه بده و اینکه یه آدم میاد سمتت ازش دوری ...

عزیزم برمیگرده ؟ حدودا کی ؟ 

ممنونم عزیزم 💚💐✨️

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

خیر ببخشید میگم اینو بازم من حسم صد در صد نیستا 🤍خوشبخت باشین

ممنونم 💚

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367