2777
2789
خوبی عشقمم نبودی یه دست گل ب اب دادمم🤭😂اشتباهی اهنگ عاشقانه اومدم بفرستم ب اون اکانت خودم فرستادم ...

خوشش اومده ولی مغروره 

فعلا همو نمیبینید ولی یه اتفاق خوبی میافته که خودتم نمی‌فهمی چطور اونجا همو میبینید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوشش اومده ولی مغروره فعلا همو نمیبینید ولی یه اتفاق خوبی میافته که خودتم نمی‌فهمی چطور اونجا همو می ...

بعدش چی میشه؟

استوریاشو ریپلای کنم؟

اجی اصلا چون بعد یه مدت طولانی فالوش کردم منو شناخته میدونه منم؟

بعدش چی میشه؟استوریاشو ریپلای کنم؟اجی اصلا چون بعد یه مدت طولانی فالوش کردم منو شناخته میدونه منم؟

اولش نشناخته الان چرا 

یه حسود میبینم دورت هم تو رابطتت هم تو خانوادت یا فامیل نزدیکه بهت و نمیدونی حسودته 

یه اتفاق بدی برای طرف میافته اونجا یه اتفاقی برای شما میافته با اون*یا شروع یا کات*

بله؛ ریپ بزن ولی خیلی عادی

اولش نشناخته الان چرا یه حسود میبینم دورت هم تو رابطتت هم تو خانوادت یا فامیل نزدیکه بهت و نمیدونی ح ...

مرسی عزیزدلمممم ممنونم که کمکم میکنی همیشه🥺😍

برات ۱۰ تا حمد میخونم ❤❤

اولین حسمو میگم خیلیا میگن براشون شده

بین عدد ۱ تا ۳۷ یه عدد بگو. همه عدد ها کد رشته قبولی دانشگاه هستش.  هر عددی حس کردی بگو. خود عدد ۱ هم میتونه باشه.

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

درباره من بگو خیلی حالم بده. هم مالی هم عاطفی

مالی هیچی فعلا

عاطفی بد 

ولی یکی مالی بهت میرسونه عاطفیت یکی داره بدترش میکنه 

ولی یه اتفاق بدی براش میافته و باعث میشه بهتر بشی

مالی هیچی فعلاعاطفی بد ولی یکی مالی بهت میرسونه عاطفیت یکی داره بدترش میکنه ولی یه اتفاق بدی براش می ...

سلامم خانومی میشه لطفا راجع به منم بگین ؟

اینکه اول از ویژگی هام حس میکنید بگین ظاهری یا اخلاق  هر کدوم تونستین متوجه بشین 

بعد اینکه تو این رشته میخوام وارد بشم موفق میشم ؟ یعنی اونطوری که میخوام موفق میشم ؟ استاد دانشگاه میشم یه روزی ؟ 

بعدددد اینکه کلا راجع به آینده ام چی حس میکنید

مرسی ببخشی زیاد شد 😁🥲

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
سلامم خانومی میشه لطفا راجع به منم بگین ؟اینکه اول از ویژگی هام حس میکنید بگین ظاهری یا اخلاق هر کد ...

موهای مشکی چشم ابرو مشکی اخلاق مهربون کمی لجباز 

بله موفق میشی ولی وسط راه نظرت عوض میشه رشته ات عوض میشه 

استاد دانشگاه میشی ولی توی دومین رشته

موهای مشکی چشم ابرو مشکی اخلاق مهربون کمی لجباز بله موفق میشی ولی وسط راه نظرت عوض میشه رشته ات عوض ...

همش درست بود میشه یه لحظه درخواست بدم خصوصی بپرسم لطفا ؟  

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
موهای مشکی چشم ابرو مشکی اخلاق مهربون کمی لجباز بله موفق میشی ولی وسط راه نظرت عوض میشه رشته ات عوض ...

وای عزیزم بیا تو و خدا استرس گرفت منو 😭😭🥲