2777
2789

غذبه از این قراره که پدر بزرگم یه خونه یه باغ داره که هرکدوم به قیمت میلیارده بعد پدر من ۴۹ سال اونجا زحمت کشیده به باغش و ابش رسیده پدر بزرگمم  وصیعت نوشه که بده به پدرم حالا هیچ کدوم از عمه هام قبول ندارن و نمیان امضاع چون دوسه تا زمین هم داره تو روستا که شوهر عممم به دروغ ازش گرفته و چاردیورار کشیده و فروخته حالا یه زمینم پشت خونمون داشتیم که اونم شوهر عمم یه قولنامه نوشته داده به پدر بزرگم که امضاع کنه اما پر بزرگم این سری میفهمه چیه یعنی حدس میزنه سواد نداره از اونجایی که مادر بزرگم سمت دختراشه پدر بزرگمو گول زده و گفته که نه حسن یعنی شوهر عمم بایکی دعوا کرده میخوان به عنوان شاهد باشه حالا پدرم میخواد به منو نامزدم وکالت بده که ما از طرف پدرم شکایت کنیم چون خودش درگیرره نمیرسه بره نامزد منم قبول کرده  نظر شما چیه به نظرتون ما باید این کارو بکنیم؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما و نامزدتون وکیل هستید؟

نامزدم هنوز نشده درست ولی کار اموزی دیده سال اخر دانشگاهشم هست ولی من هنوز نه من رشتم تربیت بدنی تازه امسال میرم دانشگاه  اون وکالته

معلومه 

خوبه ک پدرتون دنبال حقشه مشابه این مورد واسه مادرم پیش اومده ولی نمیره حقشو بگیره و تلاشی هم نمیکنه

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  
معلومه خوبه ک پدرتون دنبال حقشه مشابه این مورد واسه مادرم پیش اومده ولی نمیره حقشو بگیره و تلاشی هم ...

پدرم نمیخواست این کارو بکنه ولی مادرم ازش خواست اونم وکالت و داده به نامزدم نامزدمم ازم خواسته تو این کار منم کمکش کنم 

ولی پدرم میگ مال مردم خور نیستم نمیخوام اه خواهرام پشت سرم باشه میخوام راضی باشن و رضایت بدن اما اون ...

پس دیگه چرا پیگیری وقتی کامل حق پدرتون نیست

قانون سهم خواهرارو میرسونه

خدا یا شکرت 🌹
نامزدم هنوز نشده درست ولی کار اموزی دیده سال اخر دانشگاهشم هست ولی من هنوز نه من رشتم تربیت بدنی تاز ...

عزیزم کارآموز رسمی یا وکیل نباشی ک نمیتونی وکالت دعاوی انجام بدی!

ولی پروندتون پروسه طولانی داره... شما بابت زمین‌هایی ک شوهرعمه ات گرفته باید دعوا مطرح کنید ک ناحق بوده بابت وصیت هم اگه بقیه وراث قبول نکنن عمل نمیشه فقط بابت یک سوم ارث اگر وصیت نامه رسمی باشه میتونید ادعا کنید اگر ب نفع شماست

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰