2777
2789
عنوان

این رفتار خواهرشوهرام بنظرتون نرماله🙄🙄🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1159 بازدید | 69 پست
چقدر حق گفتی. منم همینطورم.خودشون میدونن چرا باهاشون اینطوری؟ یا حق به جانب هستن؟

من دلخوری هام رو بهشون گفتم خیلی رک 

اونها فقط سکوت کردند در ظاهر احترام همدیگر رو داریم خیلی هم گرم می‌گیرند طوری که کسی نفهمه فکر می‌کنه من عزیزکرده اینها هستم ولی من میدونم که در دلشون دعا میکنند کاش نباشم

با وجود چند بچه 

بله بعضی از آدم ها از جنس شیطان هستند من این رو بعد از ۸ سال فهمیدم 

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید چند بار گفتن نرفتین دیگه نمیگن.

نه کلا ما یکساله ازدواج کردیم 

تا الان پیشنهاد ندادن 

و دوبار این قضیه برنامه چیدن و اسم مارو نبردن جلوی خودمون تکرار شده 😅

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

ببین عزیزم زندگی زناشویی و ارتباط با خانواده همسر بده و بستان هستخواهرشوهر من پانزده سال از من کوچکت ...

به هیچ وجه 

متاسفانه یا خوشبختانه من ادم مغروری هستم خودمو بخاطر کسی پایین نمیارن 

فقط چرای این رفتار یا از روی نیت بد بودن یا صرفا سوتفاهم یا فراموشی بودن این قضیه برام سواله

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

جالبه منم تجربشو‌دارم ولی خیلی متفاوت.اینا منو خطاب صحبت قرار نمیدن

چطوری مثلا

من دلخوری هام رو بهشون گفتم خیلی رک اونها فقط سکوت کردند در ظاهر احترام همدیگر رو داریم خیلی هم گرم ...

چقدر تجربه شما شبیه منه. 

هم راضیم از تجربه های گران قدرم. هم ناراحت بابت این بی معرفتی ها. 

میتونم بپرسم چند سالتونه؟ و چند بچه دارید؟

منم اوایل ناراحت میشدم به شوهرم انتقال میدادم و شوهرم میگفت تو‌مقصری کلاس میزازی.

الان دیگه ازشون فرار میکنم خیلی هم راحتم.با بچم.مدام ازم سراغ میگیرن ولی من نیستم و دنبال برنامه های خودمم 

به هیچ وجه متاسفانه یا خوشبختانه من ادم مغروری هستم خودمو بخاطر کسی پایین نمیارن فقط چرای این رفتار ...

جدی نگیرشون ول کن .حالا خیلی دوس داری با اونا بری مسافرت؟

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

من دلخوری هام رو بهشون گفتم خیلی رک اونها فقط سکوت کردند در ظاهر احترام همدیگر رو داریم خیلی هم گرم ...

مشکل و بحث و دعوای خاصی بینتون بوده از اول؟

مثلاً تو آشپزخونه با هم حرف میزنن

اینو که همشون اینجورین

عزیزم تاپیک جهیزیه داری؟

اگه سوالی داری جواب میدم عزیزم

چقدر تجربه شما شبیه منه. هم راضیم از تجربه های گران قدرم. هم ناراحت بابت این بی معرفتی ها. میتونم بپ ...

چهل رو  ردکردم چهارتا دارم 

ان شأالله پاینده باشید

بله این تجربیات رو به بهای گزافی به ما دادند

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین