2777
2789
عنوان

این رفتار خواهرشوهرام بنظرتون نرماله🙄🙄🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1158 بازدید | 69 پست
شماهم بی محلی کن برو غذاتو بخور یه کمک ساده وبیا منم همین کار رو میکنم الآنم روزایی میرم اونا نباشن

اخه انقدر شدید نیست این قضیه 

مولا در حد همین قضیه مسافرت که تعریف کردم 

مطمئن نیستم از روی نیت بده یا نه

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

منم واقعا تا الان هیچوقت بی احترامی نکردم البته مادرشوهرم اینجوری نیست و واقعا این وسط نمیدونم قصد ش ...

بیخیال باش انگار هیچ اتفاقی نیفتاده 

ولی خب نمیشه بی‌تفاوت بود تمام حستون رو تیز کنید ببینید بازم ادامه میدن یا نه

یکی مثل من نمی تونه مطلق مهربون باشه اگه بی احترامی ببینه

یکی هم می‌تونه با وجود بی احترامی ها همچنان مهربون باشه

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی اهمیت نمیدن اهمیت ندین

نیازی به کارآگاه بازی نیست❌کاربری دومِ آیلیم که در امتداد  دکترایِ داروسازیِ✅سوالی داشتین خوشحال میشم بپرسین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم. مخالف سرسخت حس ششم هستم حتی برای سرگرمی.زاده آذربایگانِ آذربایجان نیمه تاریکشم و این کاربری گویای حالم و روحیات من و نینی تو دلیمه🧚🏼‍♀️🌪🌒

اخه انقدر شدید نیست این قضیه مولا در حد همین قضیه مسافرت که تعریف کردم مطمئن نیستم از روی نیت بده یا ...

به نظرم کاری نکنید مثل همیشه باشید ولی خب حواستون رو جمع کنید و متناسب با شأن تون عمل کنید

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
بیخیال باش انگار هیچ اتفاقی نیفتاده ولی خب نمیشه بی‌تفاوت بود تمام حستون رو تیز کنید ببینید بازم ادا ...

نه اصلا نمیخوام یک طرفه محبت کنم 

اگه متوجه بشم واقعا قصدشون بی احترامیه رفتارم شبیه خودشون میشه

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

خانواده پدری منم همینکارو میکنن با بابام و عموم اینام آخرش به این نتیجه رسیدن به کتفشون بگیرن

نمیفهممشون واقعا

نه اصلا نمیخوام یک طرفه محبت کنم اگه متوجه بشم واقعا قصدشون بی احترامیه رفتارم شبیه خودشون میشه

ببین عزیزم زندگی زناشویی و ارتباط با خانواده همسر بده و بستان هست

خواهرشوهر من پانزده سال از من کوچکتر هست ولی خداشاهده ده تا مثل من رو خیلی نامحسوس و زیرپوستی تحقیر می کنه و شما رو مستأصل رها می‌کنه و می‌ره در کمال احترام

بله عزیزم به کسی اجازه نده کمتر از شانت باهات تعامل کنه

راستش من خودم عروسی هستم که کمال احترام رو برای خانواده همسرم داشتم و الان به احترام همسرم بهشون احت ...

چقدر حق گفتی. منم همینطورم.

خودشون میدونن چرا باهاشون اینطوری؟ یا حق به جانب هستن؟

خودتونو کوچیک نکنین

نمیکنیم هیچوقت